Ajour - Revision

Bliv opdateret på den seneste udvikling i regler og praksis inden for revision. Med praktisk afsæt i revisors hverdag sætter kurset fokus på typiske faldgruber og gennemgår de problemområder, som ofte giver anledning til usikkerhed i praksis.

RevisionUddannelse

Indhold

revision

På Ajour! Revision giver vi dig kendskab til de nyheder og til de faldgruber, som er dukket op siden sidst. Vi giver dig ikke bare indsigt i reguleringen, men også i de bagvedliggende motiver. Vi kommer blandt andet omkring:

  • Erklæringer via REVU’s udtalelser

  • Uafhængighed og cooling off via Etikudvalgets faglige notater

  • Konkrete problemstillinger, der ofte giver anledning til usikkerhed

Vi ønsker at præsentere dig for de mest aktuelle emner. Derfor bliver det detaljerede kursusprogram først fastlagt umiddelbart, inden kurset bliver holdt.

Udbytte
Du bliver opdateret om de væsentligste ændringer for SMV-revisor og fortrolig med de områder, der ofte giver anledning til usikkerhed i praksis.

Undervisere
Lars Kiertzner og Niklas Tullberg Hoff, fagkonsulenter i FSR-danske revisorers faglige afdeling.

Afholdelsessteder og tilmelding:


Ajour! Revision: Det siger kursisterne

"Dét faktum, at de besvarer faglig hotline hos FSR ser jeg som et stort plus: De har fingeren på pulsen og en unik indsigt i de problemstillinger som revisorer dagligt sidder og tumler med."

”Underviserne på Ajour! Revision er virkelig gode. De er en fantastisk kombination af ungt og gammelt – der er en super dynamik imellem dem, og de mange års praktisk erfaring skinner tydeligt igennem."

"De er gode til at fremme spørgelyst og holde deres svar praktisk orienteret og anvendelige”.