Ledige stillinger

Få job hos FSR - danske revisorer.
Her finder du ledige stillinger i foreningen.

 • FSR - danske revisorer søger fagligt ansvarlig for CaseWare
  Vi søger en faglig teamleder, der med baggrund som cand.merc.aud., kan påtage sig rollen som fagligt ansvarlig for den samlede CaseWare løsning og sikre kvaliteten over for kunder og medlemmer. Som fagligt ansvarlig skal sikre, at indholdet af CaseWare bliver leveret med den rigtige kvalitet og faglighed i løsningen. Du får tæt kontakt til vores medlemsvirksomheder, kunder og samarbejdspartnere. Du bliver en del af et fagligt stærkt miljø i FSR – danske revisorers faglige center. Du har stor indflydelse på løsningen af dine opgaver og skal være med at sikre, at FSR – danske revisorer skaber værdi.
 • FSR - danske revisorer søger vikar til Kompetence og Uddannelse
  V
  i søger en kompetent og pligtopfyldende kollega, der sammen med et dedikeret team af uddannelseskonsulenter, kan udføre administrative opgaver i forbindelse med afviklingen af FSR – danske revisorers kurser og arrangementer. Vikariatet er fuld tid og er fra den 4. september til den 15. december i et dynamisk team, der i denne periode håndterer flere end 50 forskellige kurser af en varighed på en til fem dage i både ind- og udland.
 • Er du mega sej til at programmere, og synes du, at revision og regnskab lyder lidt sexet?
  Vi søger talenter og erfarne udviklere, som sammen med os skal skabe
  tilfredse kunder. Hos os får du de bedste rammer og muligheder for at udvikle dig i krydsfeltet mellem it og det revisionsfaglige. Du skal blandt stå for at vedligeholde og udvikle vores kvalitetsstyringssystem, udvikle og kvalitetssikre nye moduler og integrationsløsninger og programmere med JavaScript og VB script.
  Læs mere om jobbetKontakt