Vær med til at udpege de nominerede til FSR – Marshs Erhvervspris 2018

FSR – danske revisorer har de seneste 26 år uddelt en årlig pris til en fremtrædende person eller virksomhed i dansk erhvervsliv. De seneste år har Bjarke Ingels, Claus Meyer, Bent Jensen (LINAK), Haldor Topsøe og Lars Larsen modtaget prisen. Foruden hæderen følger en check på 35.000 kroner fra foreningens forsikringspartner Marsh.

Arrangementer

Kriterier

FSR-Marshs Erhvervspris gives til en person, en organisation eller en virksomhed, som har gjort en unik indsats i dansk erhvervsliv. I motivationen lægger FSR – danske revisorer vægt på, at prismodtageren har leveret et enestående bidrag til at gøre dansk økonomi og erhvervsliv konkurrencedygtigt. Det enestående bidrag kan eksempelvis være:

- At have startet egen virksomhed og gennem en særlig indsats at have opnået en solid markedsposition med markante resultater på top- og bundlinje.

- At investere i nytænkning og forretningsudvikling, og omsætte tanker og planer til en succesfuld forretning, som har bidraget til at skabe vækst i Danmark.

- At have skabt enestående resultater på bundlinjen og har sat Danmark på verdenskortet.

Foreningen ønsker, at alle medlemmer skal have mulighed for at udpege kandidater til næste års pris. Derfor opfordres alle til at give forslag til vinderen.

Send dit forslag til, hvem modtageren af FSR – Marshs Erhvervspris 2018 skal være. Det gør du ved at udfylde nedenstående formular og trykker på send. Foruden dit prismodtagerforslag skal du skrive en motivation. Alle forslag vil herefter blive behandlet. Vi skal have dit forslag i hænde senest fredag den 1. december 2017.

Når alle forslag er samlet, vil de tre bedste blive udpeget, hvorefter vi kører en afstemning blandt alle medlemmer om, hvilken af de tre som skal være den endelige prismodtager.

 

FSR - Marshs Erhvervspris 2018

*
*
*

Kontakt

  • Jan Wie

    Kommunikationschef - interne medier og medlemmer

    3369 1028
    4193 3128