Månedens dilemma: Tilbud om en spændende rådgivningsopgave

I februars dilemma ønsker en direktør hos en af dine klienter, at du løser en pæn stor rådgivningsopgave i forbindelse med revisionen. Men bestyrelsen har for nogle år siden truffet den principielle beslutning, at selskabet ikke ønsker at købe revision og rådgivning samme sted.

Tilbud om en spændende rådgivningsopgave
Hos en af dine klienter har bestyrelsen for nogle år siden truffet den principielle beslutning, at selskabet ikke ønsker at købe revision og rådgivning fra samme leverandør. Bestyrelsen oplever det som en rigtig og stringent beslutning.

Direktøren og økonomichefen har længe været glade for at arbejde sammen med dig og dine kolleger og oplever, at bestyrelsens beslutning måske er lidt for firkantet og hæmmer deres dispositionsret. En dag bliver du kontaktet af direktøren, som gerne vil have dig til i forbindelse med revisionen at lægge en pæn stor rådgivningsopgave ind, som både han og du ved, at du og dine folk kan løse. Den ekstra ydelse vil blot blive faktureret som en del af det samlede revisionshonorar, hvilket direktøren selv foreslår.

Vil du acceptere opgaven?

Muligheden har at give dit bud på, hvad det korrekte svar er på februars etiske dilemma er slut. Vi vender tilbage med et nyt etisk dilemma i marts.

Kontakt

 • Jan Wie

  Kommunikationschef - interne medier og medlemmer

  3369 1028
  4193 3128
 • Lars Kiertzner

  Chefkonsulent, statsautoriseret revisor, ph.d.

  Tirsdag til torsdag
  4193 3149