Månedens dilemma: Tip om svindel

Faglig nyhedI dilemmaet for marts modtager du et tip fra en tidligere ansat hos din kunde om, at kundens direktør pynter på returnerede produkter og sælger dem som nye.

Tip om svindel

Du er revisor for en industrivirksomhed, der producerer avancerede måleinstrumenter. En tidligere ansat i virksomheden blev fyret for to måneder siden og henvender sig telefonisk til dig med en oplysning om, at han ved, at direktøren fra tid til anden har tilladt, at virksomheden sælger returnerede instrumenter videre til andre kunder. De returnerede produkter bliver pudset op, hvorefter de sælges som nye og til listepris.

Hvilke overvejelser vil du gøre dig, og hvad vil du foretage dig. Du bedes afkrydse den mulighed nedenfor, du mest sandsynligt vil vælge:

Svarfrist: Torsdag den 8. marts, klokken 9.00
Vi samler alle svar sammen og udarbejder statistik på, hvordan svarene fordeler sig i forhold til de seks muligheder. Alle svar indgår anonymt i statistikken. Tirsdag den 13. marts kommenterer Lars Kiertzner resultatet.

Svarmuligheder på månedens dilemma

*
*
Svarmuligheder

Kontakt

 • Lars Kiertzner

  Chefkonsulent, statsautoriseret revisor, ph.d.

  Tirsdag til torsdag
  4193 3149
 • Jan Wie

  Kommunikationschef - interne medier og medlemmer

  3369 1028
  4193 3128

FAKTABOKS

FSR – danske revisorer præsenterer i løbet af efteråret og vinteren en serie cases med titlen ’Månedens dilemma’. Hensigten er at inddrage medlemmerne i aktuelle faglige problemstillinger. Du opfordres derfor til at sætte et kryds i den svarmulighed, som du sandsynligvis ville vælge.