Kursuskaravanen

I løbet af efteråret kommer Kursuskaravanen igen rundt til 8 byer i Danmark. Her kan du få ny viden, der skaber værdi - både for dig og dine kunder.

Kursuskaravanen kommer rundt til 8 byer i efteråret

Kursuskaravanen er foreningens efteruddannelsestilbud. Ligesom en rigtig karavane tager vi - sammen med et stærkt fagligt team af undervisere - rundt i landet og holder en bred vifte af forskellige faglige kurser, der styrker dine kompetencer og understøtter dit arbejde som revisor. 

Vi lander i 8 forskellige byer i løbet af efteråret. Hvert sted holder vi i løbet af 3 dage en række forskellige kurser, der kan styrke din viden inden for forskellige temaer. Det giver dig mulighed for at få nogle koncentrerede dage med efteruddannelse og faglige dialog med kollegaer fra lokalområdet - uden at spilde unødig tid på transport.

 

Målrettet, relevant og aktuel viden, der kan  bruges i hverdagen

Foreningens fagkonsulenter er i tæt dialog med myndigheder og faglige udvalg. Det giver en unik videnbase, som vi gerne vil bringe videre til alle foreningens medlemmer.

Kursuskaravanens indhold er sammensat af foreningens faglige specialister i tæt samarbejde med håndplukkede undervisere. Det sikrer, at du får målrettet, relevant og aktuel viden når du deltager på vores kurser. 

Underviserne på Kursuskaravanen er nøje udvalgt for at give dig det bedst tænkelige udbytte. Efteruddannelse handler ikke om at kunne tælle til 120 timer, men om at få den viden du har brug for i hverdagen. Den viden som dine kunder efterspørger og forventer.

 

Vil du vide mere?
Hvis du vil vide mere om Kursuskaravanen er du velkommen til at kontakte Lars Jensen på 4193-3193 eller sende en mail til Kursus@fsr.dk.