Efteruddannelse og Kursus karavanen

I løbet af efteråret kommer Kursuskaravanen igen rundt til 6 byer i Danmark. Her kan du få ny viden, der skaber værdi - både for dig og dine kunder.

Uddannelse

Kursuskaravanen kommer rundt til 6 byer i efteråret

I løbet af efteråret kommer Kursuskaravanen rundt til 6 byer i Danmark – to gange. Den ene kursuskaravane bringer vores efterspurgte Ajour! kurser tæt på dig. Her kan du få en generel opdatering inden for regnskab, revision samt skat og moms – ligesom du tre steder i landet kan få opdateret din viden inden for selskabsret. På den anden kursuskaravane kan du opdatere din viden inden for en række udvalgte fagspecifikke emner. Her kan du få ny viden, der skaber værdi - både for dig og dine kunder.

Målrettet, relevant og aktuel viden, der kan bruges i hverdagen

Foreningens fagkonsulenter er i tæt dialog med myndigheder og faglige udvalg. Det giver en unik indsigt, som vi gerne vil bringe videre til alle foreningens medlemmer.

Kursuskaravanens indhold er sammensat af foreningens faglige specialister i tæt samarbejde med håndplukkede undervisere. Det sikrer, at du får målrettet, relevant og aktuel viden når du deltager på vores kurser. 

Underviserne på Kursuskaravanen er nøje udvalgt for at give dig det bedst tænkelige udbytte. Efteruddannelse handler ikke om at kunne tælle til 120 timer, men om at få den viden du har brug for i hverdagen. Den viden som dine kunder efterspørger og forventer.

Vil du vide mere?
Hvis du vil vide mere om Kursuskaravanen er du velkommen til at kontakte os på tlf. 3393 9191 eller mail til Kursus@fsr.dk.

 

 

Kontakt

  • Camilla Ackey Wolf

    Koordinator

    6115 0157
  • Lene Müller

    Uddannelseskoordinator

    4193 3132