11. juni 2020

CSR og bæredygtighed Samfundsansvar - Priser

67 virksomheder bliver vurderet til CSR Prisen 2020

CSR Prisen 2020 hylder de bedste rapporter om samfundsansvar, bæredygtighed og klima blandt store danske virksomheder, og i år står konkurrencen om at vinde mellem 67 virksomheder.


Mette Conradsen Sekretær
zpb@sfe.qx 3369 1021


Pernille Risgaard Chefkonsulent (ekstern tilknytning)
ce@cpbzcnal.qx 4026 1433Vi nominerer og uddeler priser til børsnoterede og unoterede virksomheder, og i år har vi tillige opfordret store virksomheder til at indstille deres seneste rapport og være med i konkurrencen om CSR Prisen 2020.

Vi havde på forhånd udvalgt 50 store virksomheder, og derudover har 17 virksomheder fulgt opfordringen og indstillet deres rapport til CSR Prisen 2020.

Vi glæder os over at der i alt er 67 rapporter til vurdering, hvoraf 30 er børsnoterede virksomheder, og 37 er unoterede. I de kommende uger bliver alle rapporterne gennemgået ud fra en indledende screening i forhold til de tre vurderingskriterier. De rapporter, der scorer højest, går videre til en arbejdsgruppe under FSR – danske revisorers Udvalg for Samfundsansvar og Bæredygtighed, og derefter vil de bedste herfra gå videre til dommerpanelets vurdering af, hvem der skal nomineres og i sidste ende blive vindere af én af de to priser.

Se listen med de 67 virksomheder her.

Læs mere om processen for vurdering og årets kriterier i publikationen Lancering af CSR Prisen 2020.

Medlemsfordele

Med et medlemsskab får du bl.a.

Et politisk talerør
Analyser og surveys
Rabat på kurser
Person med krydsede arme

Bliv medlem af FSR

Tilmeld dig nu