Åbent for ansøgninger til cand.merc.aud.-studiet

MedlemsnyhedNu er det muligt at søge om plads på cand.merc.aud.-studiet på de fire universiteter. Erhvervskandidat? Så skal du være tålmodig lidt endnu.

Uddannelse

Ansøgningsportalen er åbent for ansøgninger til cand.merc.aud.-studiet på landets fire universiteter for heltidsstudiet.

Alle fire universiteter afventer pt. at deres ansøgning om at udbyde cand.merc.aud.-studiet som erhvervskandidat godkendes af Uddannelses- og Forskningsminister Søren Pind.

Universiteterne har derfor ikke offentliggjort de endelige betingelser for optag eksempelvis krav til relevant erhvervsarbejde, studieordning, mulighed for overgang fra deltidsstudie til erhvervskandidat med videre.

Det er ikke muligt direkte at ansøge om optagelse på cand.merc.aud.-studiet som erhvervskandidat endnu.

Universiteterne er klar til at trykke på knappen og rulle en erhvervskandidat ud, så snart godkendelsen fra Uddannelses- og Forskningsministeren foreligger.

Hav allerede nu dokumentation for adgangsgivende eksamen, kontrakt for relevant erhvervsarbejde med videre klar, så du kan søge, når portalen åbner for ansøgninger til erhvervskandidatstudiet.

Ansøgning via portalen https://dans.stads.dk med ansøgningsfrist 1. marts 2018 kl. 23.59.

Det er muligt, at enkelte universiteter vil forlænge ansøgningsfristen for ansøgere til erhvervskandidatstudiet, men som udgangspunkt er ansøgningsfristen 1. marts 2018 kl. 23.59* uden mulighed for at for opsat fristen, uanset hvilket universitet eller studie du søger.

Cand.merc.aud-studiet udbydes af Copenhagen Business School (CBS), Syddansk Universitet (SDU), Aalborg Universitet (AAU) og Aarhus Universitet (AU). Bemærk, at det udelukkende er SDU Kolding der udbyder cand.merc.aud.studiet pt. og at der er lukket for optag på SDU Odense.

* Bemærk, fristen gælder for danske statsborgere og EU-borgere mv. Der gælder andre - kortere frister - for ansøgere med anden baggrund. Kontroller de enkelte universiteters ansøgningsfrister for de præcise betingelser.  

Kontakt

  • Sara Sayk

    Chefkonsulent - registreret revisor, cand.merc.aud.

    3369 1029
    4193 3129

Er du næste års revisions- eller regnskabstalent?

Bliver du færdig som cand.merc.aud.'er i perioden 1. juli 2017 -30. juni 2018? Så skal du ansøge om Danica Prisen 2018. 

Læs mere om Danica Prisen 2018 her.

1. prisvinderne i 2017 Mikkel P. Andersen & Niklas R. Filipsen