Strategisk samarbejde med match-online.dk

Faglig nyhedFSR - danske revisorer er gået sammen med match-online.dk for at give dig større synlighed i ejerskiftemarkedet, en ”gratis” digital platform og rabatter gennem match-online.dk.

SMV

 

FSR - danske revisorer og match-online.dk er indgået et strategisk samarbejde for at skabe yderligere fokus på ejerskifte - særligt med fokus på, hvordan revisor som en aktiv spiller sætter holdet for ejerskifte.

Ejerskifte er et forretningsområde for revisorer
Virksomheden match-online.dk er en digital platform for køb og salg af virksomheder, men den kan også hjælpe dig med at få implementeret en strategi i din revisionsvirksomhed, som understøtter din rådgivning om ejerskifte og hjælper dig med at udvide ejerskifte som forretningsområde.

Du kan som medlem af FSR – danske revisorer opnå en lang række rabatter og medlemsfordele på match-online.dk, og match-online.dk tilbyder også en længere række materialer, som du som revisor kan bruge enten ”as-is” eller tilpasset den enkelte rådgivervirksomhed. Således kan materialet tilpasses med logoer og farver, indhold og særlige budskaber.
 

Læs mere om hvad match-online.dk tilbyder af medlemsfordele her

Kontakt

 • Sara Sayk

  Chefkonsulent - registreret revisor, cand.merc.aud.

  3369 1029
  4193 3129
 • Gitte Jensen

  Medlemskoordinator

  4193 3133

Bliv medlem af match-online.dk

match-online.dk er en digital platform for køb og salg af virksomheder. De kan også hjælpe dig med at få implementeret en strategi i din revisionsvirksomheder der understøtter din rådgivning om ejerskifte og hjælper dig med at udvide ejerskifte som et forretningsområde.

Du kan som medlem af FSR – danske revisorer opnå en lang række af rabatter og medlemsfordele på match-online.dk

Læs mere om medlemsfordele og priser her