Få 25.000 kr. til rådgivning om digital omstilling

Faglig nyhedEfterårets tilskudspulje er nu åben for ansøgninger om tilskud til privat rådgivning om eksempelvis cybersikkerhed.

Digitalisering

Se mere og ansøg her via SMV:Digital.

Tilskuddet og workshoppen er en del af Erhvervsstyrelsens program SMV:Digital, som er sat i verden for at hjælpe danske virksomheder med at realisere Danmarks digitale ambitioner. Programmet er etableret med regeringens Strategi for Danmarks Digitale Vækst og har til formål at fremme digitalisering og e-handel blandt små og mellemstore virksomheder fra alle erhverv i Danmark. Programmet løber i perioden 2018-2021.

Der kan ansøges om tilskud på 25.000 kr. til privat rådgivning om, hvordan virksomheden kan styrke sin digitale sikkerhed – for eksempel hvor virksomhedens største digitale risici ligger. Det kan både være relevant for revisors egen virksomhed at ansøge, men det kan også være relevant for revisor at gøre sine kunder opmærksomme på muligheden for at modtage tilskud.

For at hjælpe ansøgeren godt i gang vil forløbet starte med en workshop. På workshoppen lærer deltagerne, hvordan man enkelt laver en første vurdering af virksomhedens digitale sikkerhed, arbejder systematisk med it-sikkerhedsforanstaltninger og forbereder et beredskab.

 

Se mere og ansøg her via SMV:Digital.

 

Betingelser
Der søges efter først-til-mølle, og ansøgningsfristen for tilskuddet på 25.000 kr. er den 13. oktober 2019.

Betingelserne er, at du deltager i workshoppen, samt at tilskuddet anvendes til en (eller flere) rådgivere, der er opført på en liste under SMV:Digital. Hvis din nuværende rådgiver ikke er at finde på listen, er vedkommende velkommen til at søge optagelse.