Lancering af CSR Prisen 2019

FSR - danske revisorers CSR Pris har 25 års jubilæum, og i den anledning kårer vi på årets CSR konference på Børsen den 31. oktober de bedste CSR rapporter blandt 100 store børsnoterede og ikke-børsnoterede virksomheder herhjemme

CSRArrangementerRegnskab

Med CSR Prisen 2019 sætter FSR - danske revisorer fokus på god praksis inden for CSR rapportering. Vi anerkender og hylder de danske virksomheder, der i deres regnskaber er med til at skabe gennemsigtighed og troværdighed om virksomhedens samfundsansvar og på den måde er en inspiration for andre.

I anledning af 25-året for prisen ser vi på rapporter om samfundsansvar blandt henholdsvis 50 børsnoterede selskaber og 50 ikke-børsnoterede danske virksomheder og uddeler priser i følgende kategorier:

 • CSR Prisen for bedste CSR rapport i kategorien stor børsnoteret virksomhed
 • CSR Prisen for bedste CSR rapport i kategorien stor ikke-børsnoteret virksomhed

Virksomhedernes CSR rapporter bliver vurderet ud fra tre hovedkriterier:

1) Relevant og væsentlig,
2) Brugbar og troværdig og
3) FNs verdensmål samt en række underkriterier.

På baggrund af vurderingen er det CSR Prisens dommerpanel med eksperter og repræsentanter for erhvervslivet, der afgør hvilke virksomheder, der vinder CSR Prisen 2019.

Prisen uddeles i forbindelse med årets CSR konference, der sætter fokus på verdensmål og ansvarlighed i direktions- og bestyrelseslokalet. Konferencen arrangeres for sjette år i træk samarbejde med Dansk Erhverv og Erhvervsstyrelsen.
Sæt kryds i kalenderen torsdag d. 31. oktober, 2019 kl. 12.30 - 17.00 til årets CSR konference med uddeling af CSR Prisen og efterfølgende drinks.

Læs mere om de årets kriterier, processen bag og dommerpanelet her.
Se listen med de 100 virksomheder her.


Kontakt

 • Pernille Risgaard

  Chefkonsulent (ekstern tilknytning)

  40 26 14 33
 • Mette Conradsen

  Sekretær

  3369 1021
 • Josefine Jørgensen

  Konsulent, CSR og uddannelsespolitik

  4193 3141