Giv Accountancy Europe feedback på assurance om ikke-finansiel information

Faglig nyhedAccountancy Europe inviterer eksperter inden for ikke-finansiel information til at give feedback på, hvordan revisor skal respondere på den stigende efterspørgsel efter assurance på ikke-finansiel information.

CSRRegnskabRevision
Den europæiske revisororganisation Accountancy Europe, AcE, har udsendt et såkaldt Discussion Paper om, hvordan revisor skal respondere på behovet om assurance på ikke-finansiel information (Non-Financial Information).

Pålidelig og tillidsvækkende NFI er vigtigt, da flere og flere interessenter inddrager NFI, når der skal træffes beslutninger. Det er derfor vigtigt, at der er sikkerhed omkring de ikke-finansielle informationer.

Revisor er kvalificeret til at yde en sådan assurance grundet sin erfaring med regnskabsaflæggelse, viden om assurance-teknikker og indsigt i faglige standarder, og der er i dag flere eksempler på sådanne typer ydelser.

Med afsæt i markedsefterspørgsel, lovgivning og revisionsbranchens rolle, sætter debatoplægget indledningsvis rammerne for NFI rapportering og assurance. Derefter præsenteres 6 nøglefaser, som revisorer kan følge, når der udføres assurance på NFI.

1. Define the scope of the engagement
2. Assess the subject matter
3. Assess the reporting criteria
4. Assess materiality
5. Consider maturity of the company’s reporting process
6. Form an assurance report

AcE anmoder eksperter inden for ikke-finansiel information om at give feedback på disse 6 nøglefaser og eventuelle yderligere synspunkter vedrørende NFI-assurance.

Har du feedback?
FSR – danske revisorers CSR-udvalg leverer input til AcE, og såfremt du har synspunkter, som du ønsker, at vi tager stilling til, så del dem gerne med os ved at sende dem til Mette Conradsen mcr@fsr.dk senest den 1. december, 2017.

Læs Discussion Paper- How to respond to assurance needs on non-financial information her

Kontakt

  • Pernille Risgaard

    Chefkonsulent (ekstern tilknytning)

    40 26 14 33
  • Mette Conradsen

    Sekretær

    3369 1021