Hvilken rolle spiller bestyrelse og direktion i at sætte samfundsansvar på agendaen?

Faglig nyhedVær med når vi stiller skarpt på bestyrelsens og direktionens rolle i virksomhedernes arbejde med FNs verdensmål og bæredygtig omstilling.
Dansk Erhverv, Erhvervsstyrelsen og FSR – danske revisorer står bag konferencen på Børsen, hvor du kan høre om forventningerne fra Erhvervsministeren til danske virksomheder og fra topledere i Unilever, Falck, KMD og Ørsted om deres syn på roller og ansvar.

CSRArrangementerRegnskab

Virksomhedernes arbejde med samfundsansvar har fået et boost siden FNs medlemslande vedtog verdensmålene i 2015. Myndigheder, forbrugere, medarbejdere og investorer, alle forventer de i stigende grad, at virksomhederne driver deres forretning bæredygtigt og i overensstemmelse med verdensmålene. Såvel bestyrelser i de største virksomheder, som ledere i mindre danske virksomheder, står således overfor en ny dagsorden. 

Samtidig har den nye regering store ambitioner på klima og velfærd.

På årets CSR-konference spørger vi fremtrædende danske direktions- og bestyrelsesmedlemmer om deres syn på betydningen af social-, miljømæssig- og finansiel ansvarlighed for virksomhedens konkurrencedygtighed anno 2019. Hvordan styrer forskellige virksomheder som KMD, Falck, Ørsted, ATC Footwear og H&M i en mere bæredygtig retning? Og hvordan bruger Unilever sit arbejde med ‘purpose’ som konkurrencefordel? Og ikke mindst, hvad indbefatter den nye regerings vision for et grønt og bæredygtigt Danmark for danske virksomheder?

Traditionen tro afrundes CSR-konferencen med en festlig kåring af de virksomheder som vinder CSR Prisen 2019 for bedste rapportering inden for samfundsansvar. Det hele sker den 31. oktober 2019, når Dansk Erhverv, Erhvervsstyrelsen og FSR – danske revisorer for sjette gang inviterer til konference på Børsen.

Læs mere og tilmeld dig her.

Kontakt

 • Josefine Jørgensen

  Konsulent, CSR og uddannelsespolitik

  4193 3141
 • Mette Conradsen

  Sekretær

  3369 1021
 • Pernille Risgaard

  Chefkonsulent (ekstern tilknytning)

  40 26 14 33