CSR Master Class - se dagens oplæg

Faglig nyhedDer var god inspiration at hente til CSR-arbejdet fra store danske virksomheder som Novozymes med flere i forbindelse med konferencen CSR Master Class. FSR - danske revisorer støttede op om arrangementet med et oplæg om CSR rapportering og assurance. Du kan nu se eller gense alle dagens oplæg.

CSR

Det var stærke gæstetalere, der var på scenen, og der var god debat med tilhørerne i forbindelse med CSR Master Class, som fandt sted den 29. januar, 2015, i København. Blandt andet fortalte vinderen af FSR - danske revisorers jubilæumspris inden for CSR-rapportering Novozymes om virksomhedens nye formål, strategi og langsigtede mål, som har en tydelig ambition inden for bæredygtighed. CSR LINK som stod bag arrangementet har nu lagt dagens oplæg ud på deres hjemmeside, så du har mulighed for at se eller gense oplæggene.

Som en del af programmet var der interaktive pauser, hvor man som deltager kunne få yderligere viden og udvide netværk gennem en række emneaktiviteter. FSR - danske revisorer stod for emneaktiviteten "CSR rapportering og assurance". Formand for CSR-udvalget Birgitte Mogensen og sekretær for CSR-udvalget Pernille Risgaard lagde i oplægget vægt på de forhold, der er væsentlige for værdiskabende rapportering og på at gøre sig klart inden for hvilke områder, assurance særligt skal bruges til at skabe tillid til rapporteringens indhold - ofte er der fokus på konkrete data, men der kan også sættes fokus på tilliden til de eksisterende procedurer og ledelsessystemer inden for CSR.

Du kan se - eller gense - oplæggene fra dagen her