CSR Prisen 2018: Seks virksomheder er nomineret

Faglig nyhedDommerpanelet har til CSR Prisen 2018 nomineret seks virksomheder, som særligt udmærker sig for deres rapportering om samfundsansvar. Tillykke med nomineringen til A.P. Møller-Mærsk, Carlsberg, Grundfos, Novo Nordisk, Novozymes og Ørsted. H.K.H Kronprinsessen kårer vinderne i morgen i forbindelse med CSR Konferencen 2018.

CSR

Med CSR Prisen 2018 sætter FSR - danske revisorer fokus på god praksis inden for rapportering om Corporate Social Responsibility (CSR) blandt Danmarks største virksomheder. Vi ønsker at hylde de danske virksomheder, der udmærker sig med en tillidsvækkende og relevant rapportering og et regnskab af høj kvalitet, der skaber transparens om virksomhedens samfundsansvar og værdiskabelse, og som kan være til inspiration for andre virksomheder.

Prisen har løbende udviklet sig, og i år er det 24. gang, at FSR - danske revisorer uddeler prisen. Dommerpanelet har valgt de seks nominerede, og du kan læse mere om virksomhedernes rapportering i publikationen nedenfor.

H.K.H Kronprinsessen kårer vinderne i morgen i forbindelse med CSR Konferencen 2018, hvor vi sammen med Dansk Erhverv og Erhvervsstyrelsen sætter fokus på, hvordan Danmark bliver bedst til bæredygtig business i 2030.

Læs om de seks nominerede virksomheder til CSR Prisen 2018 her

Læs om CSR Konferencen 2018 her