FSR’s CSR Pris nomineret til ISAR Honours

Faglig nyhedUnited Nations Conference on Trade and Development uddeler for første gang ’ISAR Honours’, og FSR – danske revisorer er blandt de nominerede med CSR Prisen 2018.

CSR

FSR – danske revisorers CSR Pris er nomineret til ’ISAR Honours’, der for første gang uddeles i år. Det er United Nations Conference on Trade and Development, UNCTAD, der ved World Investment Forum i Geneve, Schweiz onsdag d. 24. oktober 2018 afholder en session for de nominerede. FSR er nomineret for arbejdet med CSR Prisen og tilhørende analyse af de største virksomheders rapportering om samfundsansvar.

 

ISAR Honours uddeles til en organisation i et af UNCTADs medlemslande, der faciliterer forbedringer af virksomhedernes rapportering om bæredygtighed. Det indebærer også at fremme integrering af bæredygtighedsoplysninger herunder environmental, social and governance (ESG) i virksomhedernes rapportering. Desuden indgår det også i vurderingen, hvordan der arbejdes med at publicere og indsamle data om virksomhedernes bidrag til verdensmålene.

Formålet med ISAR Honours er at øge opmærksomheden og facilitere formidlingen af ’best practice’ inden for bæredygtighed og rapportering om verdensmålene.

Læs mere om ISAR Honours her

Læs mere om World Investmemt Forum her

Læs mere om CSR Prisen 2018 her