SMV COP 2020 – De bedste rapporter i SMV-segmentet

Faglig nyhedNu åbner vi op for rapporter til SMV COP 2020. Udarbejder du selv eller en SMV, du er rådgiver for, en Communication on Progress-rapport til UN Global Compact, er det nu muligt at indsende den til vurdering af FSR – danske revisorers CSR-udvalg og få chancen for at komme på SMV COP-listen 2020. Indsendelsesfrist er d. 2. juni 2020

CSRRegnskabArrangementer

De små og mellemstore virksomheder udgør 99,7 % af danske virksomheder. Derfor er det vigtigt at få dem ned ad den bæredygtige sti, både hvis vi ønsker at nå CO2-målene, og hvis vi fortsat ønsker at have virksomheder, hvor medarbejderne har ordentlige forhold, der er diversitet i ledelsen, og korruption ikke er nødvendigt.

 

For at fremme denne udvikling ønsker FSR – danske revisorer og Global Compact Network Denmark at fremhæve de bedste COP-rapporter blandt små og mellemstore virksomheder. Det vil vi gøre ved at offentliggøre en liste med de bedste rapporter den 1. september til arrangementet SMV COP 2020. Det er sigtet, at dagen skal sikre en fortsat dialog omkring god SMV-rapportering, og at listen skal tjene som inspiration for andre SMV’er fremadrettet.

 

Vi opfordrer derfor alle SMV-medlemmer af Global Compact til at indstille deres rapport og alle interesserede til at deltage på dagen.

 

Læs her om vurderingskriterier, arrangementet, og hvordan du tilmelder dig.


Kontakt

  • Josefine Jørgensen

    Konsulent, CSR og uddannelsespolitik

    4193 3141