Trends inden for rapportering om CSR

Faglig nyhedSamtidig med at FSR - danske revisorer har varmet op til mandagens prisoverrækkelse inden for bedste CSR-rapportering på Børsen, er der blevet stillet skarpt på rapportering om samfundsansvar via en række forskellige aktører og medier.

CSR

Blandt andet er Birgitte Mogensen, formand for CSR-udvalget i FSR - danske revisorer, interviewet til magasinet "Årsrapporter", som sætter fokus på trends og best practice inden for årsrapporter og CSR-rapporten, og som er udgivet af kommunikationsbureauet Operate. Her argumenterer hun for, at gode CSR-rapporter ikke er telefon bøger - men fokuserede og velformidlede rapporter, der skærer ind til benet.

Samtidig har Økonomisk Ugebrev i en af deres seneste tema-udgaver sat fokus på CSR og bæredygtighed. Chefredaktør Morten W. Langer skriver blandt andet i forordet, at CSR inden for de seneste par år er "blevet løftet frem fra tidligere blot at være ”politisk korrekt” til at være en vigtig integreret del af forretningsdriften og strategien i erhvervslivets virksomheder". Artikelsamlingen inkluderer bl.a. en Top 100 CSR-rating, der placerer DSV, Nordea Bank og G4S blandt topscorerne.     

Der er god inspiration at hente begge steder.

Læs mere om Årsmagasinet her.

Læs mere om Økonomisk Ugebrevs temaudgaver her.