Integreret rapportering – implementering, kobling til FN’s Verdensmål og værdi for CFO’en

Faglig nyhedIIRC har udgivet en række nye publikationer, der sætter fokus på hhv. den høring der har været vedr. implementeringen af rammeværket, FN’s Verdensmål i lyset af og hvordan integreret rapportering skaber værdi for CFO’en.

CSR

Det internationale råd for integreret rapportering, IIRC, har den seneste måned tre udgivet nye publikationer om integreret rapportering. Få en kort introduktion til publikationerne her.

 

International <IR> Framework Implementation Feedback

Rapporten har fokus på resultaterne fra IIRCs undersøgelse af, hvordan virksomheder har implementeret integreret rapportering. Resultaterne viser, at <IR> rammeværket overvejende bidrager med tilstrækkelig guidance i forhold til udfordringerne med implementering, og at rammeværkets principper er blevet bredt accepteret og omfavnet. Desuden beskriver rapporten, hvordan IIRC vil klarlægge, forenkle og forstærke implementeringen fremadrettet.

 

The Sustainable Development Goals, integrated thinking and the integrated report

Denne rapport fremsætter, i samarbejde med The Institute of Chartered Accountants of Scotland, ICAS, en ny tilgang, der understøtter virksomheder, som ønsker at bidrage til opfyldelsen af FNs Verdensmål for bæredygtig udvikling. Den kortlægger Verdensmålene op i mod <IR> rammeværket, og giver praktisk vejledning til, hvordan virksomheder kan bruge <IR> rammeværket til at adressere Verdensmålene i deres rapportering.

 

Creating Value – CFO Leadership in <IR>

Rapporten, der er udarbejdet i samarbejde med International Federation of Accountants, IFAC, beskriver, hvordan integreret rapportering understøtter CFO’ers dagsorden. Rapporten er målrettet CFO'er selv såvel som dem, der ønsker at påvirke deres CFO.

 

Læs rapporterne her

International <IR> Framework Implementation Feedback

 

The Sustainable Development Goals, integrated thinking and the integrated report

 

Creating Value – CFO Leadership in <IR>