Ny informationsportal skal løfte virksomheders digitale sikkerhed

Faglig nyhedNy informationsportal skal hjælpe virksomheder med at finde viden og relevante værktøjer til at øge deres digitale sikkerhed. Portalen er en del af regeringens cyber- og informationsstrategi, som skal styrke den generelle sikkerhed på området.

DigitaliseringOm revisor

Efter implementeringen af den nye persondataforordning samt den stigende digitalisering i samfundet stilles der større krav til digital adfærd hos virksomhederne. Derfor har innovationsministeren (Sophie Løhde) og erhvervsministeren (Rasmus Jarlov) i tæt samarbejde med en række aktører søsat Sikkerdigital.dk. Denne portal skal hjælpe virksomhederne til både at øge deres bevidsthed om cybersikkerhed samt give dem relevante værktøjer til, hvordan de opretholder en sikker digital hverdag.

Sikkerdigital.dk skal særligt hjælpe de små og mellemstore virksomheder med at identificere eventuelle trusler samt rådgive om, hvordan de befærder sig, hvis de bliver ramt af en sikkerhedshændelse. Herudover skal portalen være omdrejningspunkt for ny viden og hjælp til de respektive virksomheder.

Hjemmesiden indeholder bl.a. et sikkerhedstjek, der er en god start for virksomheder, der har behov for større indsigt i deres sikkerhedsniveau.

Se hjemmesiden her.