Nye Etiske Regler: eCode værktøj (byggeklodsmodel)

Faglig nyhedDeltag i eCode webinaret den 12. juni kl. 16-17. IESBA lancerer et web-baseret værktøj med en byggeklodsmodel, som skal gøre det nemmere at forstå de omstrukturerede Etiske Regler.

Om revisor

I januar sendte vi den danske oversættelse af de omstrukturerede Etiske Regler i dansk høring. Link til nyhedenDen færdige version af oversættelsen forventer vi er klar inden sommerferien.

Den danske oversættelse fylder næsten 200 sider. Vi kan ikke komme udenom, at de Etiske Regler for revisorer er meget omfattende. IESBA er klar over denne problemstilling og har derfor udarbejdet et web-baseret værktøj, ”eCode” med en række interaktive funktionaliteter, hvori der også findes en byggeklodsmodel. Dermed kan de Etiske Regler skaleres til at passe til netop dig og dit revisionsfirma – dvs. de mindre revisionsfirmaer, som reviderer mindre og non-PIE virksomheder, kan nøjes med at forholde sig til de få sider, som er relevante for dem, imens de store revisionsfirmaer, som er underlagt strengere krav eksempelvis ved revision af PIE-virksomheder, kan forholde sig til alle sider. eCode er kun tilgængelig på engelsk.

 

Du kan tilmelde dig eCode webinaret den 12. juni kl. 16-17 ved at klikke på dette link

IESBA har i øvrigt også lanceret en række anbefalelsesværdige webinarer om de omstrukturerede Etiske Regler, senest to webinarer i april 2019, via YouTube under kanalen ”International Federation of Accountants (IFAC)”. Se dette link

IESBA har oplyst, at der lanceres flere webinarer, som kan afspilles via denne YouTube-kanal.

Øvrig beskrivelse af eCode webinaret findes nedenfor:
During the webinar, IESBA Member Brian Friedrich will explain IESBA’s vision for the eCode and provide a quick walkthrough to demonstrate the eCode’s structure, key features and functionalities. Don’t miss out on this wonderful opportunity to learn about this product. Wednesday, June 12 at 10am EST. More information about the Code is available at the IESBA’s website. Link

 


Kontakt

  • Thomas Krath Jørgensen

    Faglig chef - rapportering og udvikling, Statsautoriseret revisor

    4193 3148