Giv jeres virksomhed et forspring

Faglig nyhedSæt fokus på forretningen og find vej i de danske innovations- og erhvervsfremmetilbud

FSR - danske revisorerSMV

Giv jeres virksomhed et forspring

– Sæt fokus på forretningen og find vej i de
danske innovations- og erhvervsfremmetilbud.
Læs hele folderen her

Som revisor er du oftest virksomhedernes foretrukne rådgiver, og du får specielt i regnskabssæsonen et unikt indblik i dine kunders udvikling og udfordringer – og det åbner for en masse viden, som både du og virksomhederne kan bringe i spil for at styrke forretningen.

FSR – danske revisorer har sammen med Dansk Metal udarbejdet denne folder, som kan hjælpe dine kunder inden for produktionsindustrien eller andre brancher med at få sat fokus på udvikling og innovation og samtidig give dig mulighed for at bringe din viden i spil.

Vi ved, at adgangen til finansiering hos mange virksomheder er en barriere for at føre nye idéer ud i livet. Derfor introducerer folderen også til en række offentlige støtteordninger, og den giver gode råd, der kan hjælpe med at lande finansieringen til den gode idé.

Vi håber, at du kan bruge folderen som en indgang til at bringe din viden i spil hos kunderne, og at overblikket over de offentlige tilbud kan blive indgangen til den finansiering, der kan føre idéen ud i livet – og give dine kunder et forspring.

Kontakt

  • Jakob Holm

    Chefkonsulent

    3369 1069
    4193 3169