I dag uddeles Årsrapportprisen 2012 og tre særpriser

Faglig nyhedFSR – danske revisorer uddeler i dag sammen med DI Årsrapportprisen 2012 ved en event i Ørestaden. Sammen med prisen uddeles tre særpriser. Priserne uddeles for at sætte det gode eksempel for årsrapporter, som har faglig tyngde, og som adresserer regnskabsbrugernes behov.

Regnskab

Over 100 mennesker vil i dag deltage i overrækkelsen af Årsrapportprisen på Hotel Crowne Plaza i Ørestaden. På baggrund af spændende oplæg og diskussioner skal deltagerne tage stilling til, hvilke virksomheder der skal have hver af de tre særpriser. Hovedprisen er tildelt af en jury med repræsentanter for regnskabsaflæggere, regnskabsbrugere og revisorer.

Se programmet for dagen her og slides til brug ved præsentationerne her.

Deltagere i konkurrencen er alle virksomheder i Danmark, som har aflagt IFRS-årsrapporter. Regnskabsteknisk Udvalg har lagt et meget stort arbejde i at gennemgå over 100 IFRS-årsrapporter og har indstillet en lang række af dem til juryens behandling. Juryen har herefter udvalgt tre kandidater til hver af særpriserne, og blandt disse kandidater er vinderen af hovedprisen fundet.

For hver af kandidaterne er der samlet de klip fra årsrapporterne, som har været udslagsgivende for indstillingen til særpriserne. Se klippene her:

Overblikket - interne kontroller:
Jeudan, Nordicom, NKT, NKT hjemmeside

Detaljen - nedskrivning af goodwill:
ISS, Danske Bank, Carlsberg

Fremtiden - segmentoplysninger:
GN Store Nord, DSV, Norden

Årsrapportprisen har modtaget økonomisk støtte til uddelingen af prisen fra FSR - danske revisorers Studie- og Understøttelsesfond, som har udvist stor velvilje over for projektet.