Dommerkomiteen har nomineret virksomheder til Årsrapportprisen og de tre specialpriser

Faglig nyhedDen 1. september 2016 afholder FSR i samarbejde med DI, en regnskabskonference med uddelingen af Årsrapportprisen samt 3 specialpriser.

ArrangementerRegnskab

FSR – danske revisorers regnskabstekniske udvalg har igen i år bistået Dommerkomiteen med at gennemgå årsrapporterne for de største ikke-finansielle virksomheder med henblik på at kunne udpege nominerede virksomheder til Årsrapportprisen og de 3 specialpriser.

De nominerede til årets priser er følgende:

Årsrapportprisen 2016:

Specialpris 1 – CEO’s og Chairman’s Letter:

Specialpris 2 – Beskrivelse af Virksomhedens forretningsmodel:

Specialpris 3 – Regnskabsmæssige skøn og vurderinger i årsrapporten:

Der kan læses mere om de forskellige priser og Dommerkomiteen på FSR – danske revisorers og DI’s hjemmesider. Her kan tidligere års vindere også findes.

Inden de endelige vindere bliver kåret, vil de nominerede virksomheder deltage i paneldebatter og dele deres erfaringer indenfor for arbejdet med deltagerne i arrangementet.

I år tilbydes der som noget nyt i samarbejde med sponsorer, at man kan deltage i en af to workshops ”Aktivering af taldelen” og ”Styrk dit brand med en velsignet årsrapport”, som optakt til hovedarrangementet. Derudover vil der være debatoplæg fra CFO Marianne Wiinholt, Dong Energy og chefredaktør Joachim Kattrup, Erhvervsfilosofi.dk.

Ligesom sidste år vil publikum blive inddraget som aktiv spiller i debatten bl.a. via spørgsmål og elektroniske afstemninger, for at skabe et forum for vidensdeling og regnskabsfaglige diskussioner.

 

Selve arrangementet foregår torsdag den 1. september klokken 13.30 - 17.00 i Industriens Hus, DI, H.C. Andersens Boulevard 18, 1787 København V.

Workshops afholdes samme sted i tidsrummet 11.30-12.30.

 

Tilmeld dig nu på aarsrapportpris@di.dk eller online her.

Deltagelse i arrangementet er gratis (dog gebyr, hvis man udebliver uden at melde afbud senest d. 29/8).