Husk årsrapportprisen 2018 om seneste tendenser i virksomhedernes rapportering

Faglig nyhedDeltag i årsrapportprisen 2018 og få et indblik i, hvordan de bedste danske virksomheder rapporterer om strategi, implementeringen af IFRS-standarder samt Alternative Performance Measures.

RegnskabArrangementer

Den 30. august 2018 uddeler FSR – danske revisorer i samarbejde med DI årsrapportprisen. Arrangementet byder også på en faglig opdatering med de seneste tendenser i dansk regnskabspraksis sammenholdt med international praksis på regnskabsområdet. Sidste chance for at tilmelde sig til arrangementet er d. 23. august 2018.

Konferencens tema er danske virksomheders regnskabspraksis i et internationalt lys bl.a. med en række eksempler fra toneangivende virksomheder. Dommerkomiteen har haft fokus på aktuelle emner, som vil blive præsenteret på konferencen, herunder:

  • Strategi og opfølgning
  • Alternative Performance Measures
  • Effekten af implementering af IFRS 15, 16 og 9

Som et nyt tiltag i år deltager tre udenlandske regnskabseksperter i dommerkomiteen og med indlæg på selve dagen. Eksperterne vil analysere og evaluere årsrapporterne, som dommerkomiteen har nomineret og sammenholde årsrapporterne med praksis fra deres egne lande.

Læs hele programmet for dagen her.

Tid & Sted
Torsdag den 30. august 2018, klokken 13.30 - 17.00 i Industriens Hus, DI, H.C. Andersens Boulevard 18, 1553 København V.

Tilmelding
Tilmeld dig inden den 23. august 2018 via DIs hjemmeside.