Lancering af CSR Prisen 2015

Faglig nyhedFSR - danske revisorer lancerer i dag CSR Prisen 2015, som i år består af i alt fire priskategorier. Priserne sætter fokus både fokus på klassisk CSR-rapportering og integreret rapportering. Virksomheder kan deltage ved at indstille virksomhedens rapportering senest 1. juni.

CSR

FSR - danske revisorer lancerer i dag CSR Prisen 2015, som sætter fokus på god rapporteringspraksis inden for rapportering om Corporate Social Responsibility (CSR), samfundsansvar, ikke-finansielle informationer, bæredygtighed og integreret rapportering.

CSR Prisen 2015: 4 priskategorier
Det er 21. gang at FSR - danske revisorer uddeler CSR Prisen, som i år består af i alt fire priskategorier. Tre af kategorierne er bestemt ud fra antallet af medarbejdere i virksomheden og de dækker rapportering om CSR, samfundsansvar, ikke-finansielle informationer og bæredygtighed:

  1. CSR Prisen 2015 - virksomhed med flere end 6000 medarbejdere
  2. CSR Prisen 2015 - virksomhed med mellem 2000 og 6000 medarbejdere
  3. CSR Prisen 2015 - virksomhed med færre end 2000 medarbejdere

Den fjerde kategori er inden for integreret rapportering for at anerkende det internationale fokus, der er på området og udbrede kendskabet til god praksis inden for feltet i Danmark:

    4.   CSR Prisen 2015 - integreret rapportering

Deltag: Indstil senest 1. juni, 2015
Virksomheder kan deltage ved at indstille deres seneste rapportering til én af dette års fire priskategorier og sende den til FSR - danske revisorer til bedømmelse senest mandag den 1. juni, 2015.

Læs mere om deltagelse, dommerpanel, kriterier mv. her.

Download indstillingsblanket her.

Med CSR Prisen 2015 ønsker vi at hylde danske virksomheder, der udmærker sig inden for rapportering og kan være kilde til inspiration for andre. Priserne uddeles mandag den 7. september, 2015, på Børsen i forbindelse med en større CSR-konference, som vi afholder i samarbejde med Dansk Erhverv og Erhvervsstyrelsen.