Betaler dine kunder gebyr for et møde med deres bank?

Faglig nyhedNu indfører en landsdækkende bank et gebyr for de mindste erhvervskunder, når de skal have et møde med deres bankrådgiver. Er du klar til at rådgive dine kunder om deres optimale finansieringsløsninger herunder overvejelser om at skifte bank?

FinansieringSMV

Ifølge Herning Folkeblad har Sydbank indført et gebyr på 800 kr. for deres mindste erhvervskunder, når de skal have et møde med deres bankrådgiver.

Har du overvejet at tale med dine kunder om deres forhold til deres bank og om de har det rette miks af finansieringsløsninger for deres virksomheder.

Ifølge SMV-analysen* kan vi se ind i en stigning på 21 procentpoint i behovet for rådgivning indenfor finansiering i de næste tre år, og bankernes stigende gebyrer og indførelse af negative renter for indestående, vil nok ikke gøre behovet for rådgivning om finansiering mindre. 
 

 

 

 Klik på billedet for at se en større version
Kilde: SMV-analysen*

Få eventuelt inspiration af ”Sådan forhandler du med din bank”, hvor der er gode huskelister til både forhandlingsmødet med banken og hvad man skal overveje hvis, man skal forhandle med en ny bank.

 

 

 

 

 

 

 

 

Download hele bogen "Sådan forhandler du med din bank" her

* SMV-analysen; SMV-virksomhedernes behov for rådgivning i fremtiden, udarbejdet af FSR - danske revisorer og Karnov Group, januar 2020.

Download hele SMV-analysen på www.fsr.dk/

Kontakt

  • Sara Sayk

    SMV-chef, registreret revisor, cand.merc.aud.

    3369 1029
    4193 3129

Afstemning

Hvad er det vigtigste, når man vil skaffe kapital til at vækste?