Hjælp din kunde med at planlægge den rette sammensætning af finansiering

Faglig nyhedHar dine kunder klog finansiering eller bare finansiering? Hjælp dine kunder med at få tænkt strategi og finansiering sammen, så fremtidsplanerne ikke bliver standset af manglende finansiering.

FinansieringSMV

Når en virksomhed står over for vækst og udvikling kan det være en fordel at tænke finansieringen ind langsigtet og som en del af løsningen. Forskellige strategier for vækst og udvikling kan kræve forskellig finansiering. Al finansiering behøver ikke nødvendigvis at bestå af et traditionelt banklån eller lignende.

Det kan være en fordel at tænke Vækstfonden ind i den samlede finansieringsløsning. Kapitalen er langsigtet og tålmodig, og den kan derfor fungere som et strategisk supplement til finansiering fra fx banken.   

Afstemning: Hvad er det vigtigste, når man vil skaffe kapital til at vækste? Hop til afstemningen her
På finansieringsdagen kan du høre mere om, hvordan Vækstfondens løsninger kan tænkes ind som strategisk led i virksomhedens finansieringsløsning. Du bliver også klogere på, hvad der skal til for at få adgang til finansiering, og hvordan du bedst kan klæde din kunde på, når parametre som ledelsens kompetencer, CSR og særlige nøgletal for tech-virksomheder fylder i den samlede kreditvurdering.   


Mød Henrik Holst Elstrøm på Finansieringsdagen i Horsens d. 14. november 2019.

Henrik kan sætte strøm til, hvordan dine kunder kan få løst deres finansieringsbehov.

"Revisor spiller en afgørende rolle i rådgivningen om den optimale finansieringsløsning for den enkelte kunde. Her kan det være en fordel at tænke Vækstfondens løsninger ind, der som tålmodig og langsigtet kapital kan fungere
Foto: Vækstfonden                        som et strategisk supplement til finansiering fra mere traditionelle kilder. På finansieringsdagen dykker vi ned i, hvordan du bedst klæder din kunde på til mødet med os, når det ikke kun handler om tal og budgetter"
- Henrik Holst Elstrøm, erhvervskundedirektør i Vækstfonden.  

Finansieringsdagen afholdes også i København d. 27. november. Læs mere her.

Afstemning

Hvad er det vigtigste, når man vil skaffe kapital til at vækste?