Virksomhederne: Plads til forbedring når revisor rådgiver

Faglig nyhedDer er plads til forbedring. I følge virksomhederne er deres revisor ikke proaktiv nok i deres rådgivning blandt andet indenfor finansiering.

FinansieringSMV

Du er som revisor oftest dine kunders foretrukne rådgiver og har et unik kendskab til dine kunders forretning. Det kendskab synes virksomhederne ikke bliver udnyttet aktivt nok.

Det viser et udklip af en ny analyse fra FSR - danske revisorer**

Her svarer 32 procent af virksomhederne, at de ikke mener at deres revisor udnytter sit kendskab til deres virksomhed aktivt nok i deres finansieringsrådgivning.

En tilfredshedsprocent på 68 procent kan synes tilfredsstillende, men det betyder at potentielt hver tredje af dine kunder peger på, at der er plads til forbedring. Og det indenfor et rådgivningsområde, hvor lige godt halvdelen af de adspurgte virksomheder forventer at for brug for rådgivning.  

** 801 selskaber i størrelsen 2-249 ansatte er blandt andet er blevet spurgt ind til deres behov for rådgivning. Den samlede analyse vil blive udsendt i starten af år 2020. 

Vil du blive stærkere indenfor rådgivning om finansiering? Deltag i Finansieringsdagen i Horsens d. 14. november eller i København d. 27. november. Her sætter vi blandt andet fokus på hvordan du klæder bankerne på til mødet i banken og hvilke andre finansieringsmuligheder der er.

Afstemning

Hvad er det vigtigste, når man vil skaffe kapital til at vækste?