Nyt værktøj til din rådgivning om finansiering

Faglig nyhedHvad er alternativerne til bank og realkreditlån, når dine kunder skal afsøge finansieringsmulighederne? Et nyt værktøj er på vej.

FinansieringSMV

Find Finansiering er en ny portal, der bliver lanceret d. 14. november 2019.

På portalen kan du som revisor vise dine kunder nogle alternative finansieringsmuligheder til lån hos banken eller realkreditinstituttet.

Det ’alternative’ består i, at  traditionel lånefinansiering via de etablerede finansieringsinstitutter såsom banker ikke er repræsenteret som finansieringsmulighed. Portalen er skabt for at skabe overblik over det fragmenterede marked for finansiering til virksomheder. På portalen  repræsenteres en bred vifte af finansieringsmuligheder, herunder lån, factoring, fakturasalg og leasing.

”Find Finansiering er startet på grund af irritation over det manglende overblik finansieringsmuligheder til virksomheder. Rigtig mange virksomheder giver op, når de får et nej i banken. Det er ærgerligt, for der findes solide alternativer. Med siden får du som rådgiver præsenteret forskellige finansieringsmuligheder, så du kan hjælpe dine kunder med at finde den finansiering, de har brug for, til en ordentlig pris”, siger Andreas Rex Chief Marketing Officer i Lendino A/S 

Find Finansiering bliver præsenteret på Finansieringsdagen, der afholdes i henholdsvis Horsens d. 14. november og i København d. 27. november. Her sætter vi blandt andet fokus på, hvordan du klæder kunderne på til mødet i banken, og hvilke andre finansieringsmuligheder der er. 

 

Afstemning

Hvad er det vigtigste, når man vil skaffe kapital til at vækste?