Deltag i FSR RevisorNetværk - Dato for de første møder fastsat i november

Faglig nyhedMød dine revisorkollegaer på det første møde i FSR RevisorNetværk og få direkte indflydelse på udviklingen af nye værktøjer, koncepter og andet, der kan understøtte din forretning overfor dine kunder i SMV-segmentet.

SMVDigitalisering

Få mulighed for at påvirke det fremtidige FSR RevisorNetværk på dette første møde.

På netværksmøderne vil FSR – danske revisorer gå tæt på dine behov som revisor med kunder indenfor SMV-segmentet, så du kan få bedre værktøjer, nyere viden, flere rådgivningsmuligheder overfor dine kunder i SMV-segmentet. Derudover kan du tage relevante emner op, få overblik over de mange digitale værktøjer samt netværke i 5 geografiske områder af Danmark.

De første 2 møder afholdes

Den 19/11 kl. 08:30 – 10:30, Hotel Comwell, Sorø
Den 21/11 kl. 08:30 – 10:30, Hotel Scandic, Kolding

Hvor FSR – danske revisorer og SMV-indsatsen vil være vært med lidt let morgenmad, kaffe og the.

Tilmeld dig et netværksmøde på mail: tilmelding@fsr.dk

Fra FSR – danske revisorer deltager:

Martin Høgh, SMV-konsulent
Sara Sayk, Chefkonsulent

Du er også velkommen til at kontakte Martin på mho@fsr.dk eller telefon 28890760, hvis du vil høre nærmere om FSR RevisorNetværk.

Deltagelse i FSR RevisorNetværk er naturligvis gratis for godkendte revisorer, der er medlem af FSR – danske revisorer og ansatte i medlemsvirksomheder. Bemærk at der er et no-show-fee på kr. 400,00.

FSR RevisorNetværk
Foreningens bestyrelse har tidligere vedtaget en ny ambitiøs strategi, som har foreningens medlemmer som fokuspunkt. Som medlem skal du kunne se og mærke, at foreningens løsninger gør en forskel i hverdagen.

FSR – danske revisorer vil, som en del af SMV-indsatsen, blandt andet oprette og facilitere 5 FSR RevisorNetværk geografisk placeret rundt om i Danmark. Der er allerede medlemmer, der har tilmeldt sig via vores hjemmeside.

Læs mere om FSR RevisorNetværk her 

Foreningens indsats for revisorer, der betjener SMV-segmentet

Udover FSR – RevisorNetværk har FSR – danske revisorer indgået samarbejdsaftaler med fokus på digitale services og værktøjer, derudover arbejdes der på at få sammensat revisor- og rådgivningsfaglige pakker – alt sammen noget der klæder dig bedre på til at rådgive dine SMV-kunder

Kontakt

 • Martin Høgh

  SMV-konsulent

  2889 0760
 • Sara Sayk

  SMV-chef, registreret revisor, cand.merc.aud.

  3369 1029
  4193 3129

Afstemning

Hvad er de største udfordringer for revisorbranchen om fem år?