Rådgivning for mere end 18 millioner til danske SMV’er – INTERESSERET?

Faglig nyhedNu har du igen mulighed for at få del i de digitale tilskudspuljer – Denne gang på intet mindre end 36 millioner. Opret et rådgiver-CV hos SMV:Digital og vær med!

SMVDigitalisering

Tilskudsberettiget digital rådgivning
Den digitale omstilling er i fuld gang mange steder. Dine SMV-kunder har endnu en gang mulighed for at søge om tilskud til private rådgivningsforløb om digital omstilling eller styrkelse af online salg. SMV:Digital har endnu en gang åbnet for ansøgninger.

Tilskuddets grundprincip er, at modtageren af tilskuddet medfinansierer et tilsvarende beløb, hvorfor der reelt er rådgivning for mere end 36 millioner til fordeling.

Betingelser
Der søges efter først-til-mølle – Der er to tilskudspuljer, og ansøgningsfristen for kr. 25.000-tilskud er den 13. oktober 2019 og kr. 100.000-tilskud er den 10. november 2019.

Betingelserne er, at tilskuddet anvendes til rådgivere, der er opført på en liste under SMV:Digital. Her kan alle rådgivere søge om optagelse på listen over godkendte rådgivere. Du skal blot sørge for, at dit CV indeholder oplysninger om kompetencer og erfaringer inden for digitalisering og automatisering.

Opret rådgiver-CV hos SMV:Digital

Læs mere om SMV:Digital