FSR RevisorNetværk

Bliv en del af det nye FSR RevisorNetværk – og vær med til at præge udviklingen

SMV

FSR – danske revisors strategi for 2019-2021, indeholder blandt andet en særlig indsats i forhold til de mange medlemsvirksomheder, som betjener SMV-segmentet. Her er FSR RevisorNetværk en vigtig brik.

Alle medlemsvirksomheder i FSR – danske revisorer er inviteret til at blive en del af de lokale netværksgrupper i FSR RevisorNetværk. 

SMV-indsatsen fokuserer på dig, der er revisor og hovedsageligt betjener SMV-kunder.

Vi skal have kvalificeret SMV-indsatsens retning og prioriteret arbejdet fremadrettet. Senere få indsamlet feedback på koncepter, materialer og værktøjer.

Tilmeld dig FSR-RevisorNetværk her
(klik på linket og udfyld formularen. Du binder dig kun til at få en bekræftelsesmail og en opfølgning pr. telefon eller mail, hvor du kan høre mere om FSR RevisorNetværk. )


Lokale geografiske netværksgrupper

I SMV-indsatsen er en af hovedtankerne, at FSR – danske revisorer er tæt på jer, der hovedsageligt har kunder i SMV-segmentet. Det kræver en fysisk tilstedeværelse fra os i hele landet. Vi ønsker at starte med fem netværksgrupper fordelt med to i Jylland, en på Fyn og to på Sjælland.Antal møder
FSR – danske revisorer forventer at facilitere tre årlige møder, hvor vi fra SMV-indsatsen deltager. Netværksgrupperne kan selvfølgelig selv afholde flere møder efter behov. Perioden marts til august vil som udgangspunkt være mødefri.

Hvorfor være med i FSR RevisorNetværk?
Du skal være med i FSR RevisorNetværk, fordi SMV-indsatsen kan give dig det, du måske står og mangler i dit daglige virke, så du kan yde en optimal rådgivning overfor dine SMV-kunder i en verden, der forandrer sig i en hast som aldrig før.

SMV-indsatsen har brug din hjælp til at vide, hvad du har behov for af ydelser og services, der kan understøtte din forretning. Det gør vi bedst igennem dialog. 

Vi vil tage alt med hjem fra møderne i netværksgrupperne og bruge det aktivt i SMV-indsatsens videre arbejde. Du har muligheden for at være med til at præge udviklingen af vores materialer, koncepter og værktøjer. Du skal – i din revisionsvirksomhed – kunne mærke værdien ved at være med i FSR RevisorNetværk.

På møderne kan vi også tage aktuelle emner op. Der kan være oplæg om eksempelvis digitale værktøjer, nye forretningsområder eller andet.

Tilmeld dig FSR RevisorNetværk
Der er ingen binding eller gebyr for at deltage. Blot en mulighed for at få netop dine ønsker til SMV-indsatsen opfyldt og blive klogere på aktuelle temaer og muligheder i SMV-markedet.

 Tilmeld dig FSR RevisorNetværk her

(klik på linket og udfyld formularen. Du binder dig kun til at få en bekræftelsesmail og en opfølgning pr. telefon eller mail, hvor du kan høre mere om FSR RevisorNetværk. )

Kontaktpersoner
SMV-konsulent Martin Høgh står i spidsen for FSR RevisorNetværk. 

Martin er uddannet registreret revisor, og har en næsten 30-årig lang baggrund som revisor med egen revisionsvirksomhed.

Ring eller skriv til Martin Høgh på telefon 28890760 eller mho@fsr.dk hvis du vil høre mere om FSR RevisorNetværk

Har du andre spørgsmål til SMV-indsatsen er du velkommen til at kontakte chefkonsulent Sara Sayk på 41933129 / ssa@fsr.dk

Kontakt

 • Martin Høgh

  SMV-konsulent

  2889 0760
 • Sara Sayk

  SMV-chef, registreret revisor, cand.merc.aud.

  3369 1029
  4193 3129

Brug Revisorernes Hus som dit Pitstop i København.
        Læs mere her

Virksomhedsindblik

FSR - indblik: Hvad skriver revisor i rgnskabet og hvilken sikkerhed er der for regnskabsoplysningerne

Slå danske selskaber op og få svar på, hvilken sikkerhed der er for oplysningerne i et regnskab og se om revisor her givet anmærkninger i seneste regnskab.

Redskabet giver også et overblik over, hvordan et selskabet klarer sig i forhold til andre selskaber.

Prøv det her:
Virksomhedsindblik

BusinessIndikator

FSR BusinessIndikator tager temperaturen på dansk erhvervsliv hvert halve år.

Hent analysen

Læs bilagsrapporten