RevisorForum - netværket for SMV-revisorer

SMV

Platformen RevisorForum henvender sig til SMV-revisorer og SMV-revisionskontorer, som ønsker kontakt til andre SMV-revisorer og virksomheder for at kunne sparre, udveksle erfaringer, danne erfagrupper, oprette kontorfællesskaber eller blot generelt skabe tættere samarbejde. Med denne platform ønsker FSR – danske revisorer at føre SMV-medlemmer sammen i et fagligt og socialt fællesskab.

Foreningen har fået mange henvendelser fra SMV-revisorer, der ønsker at indgå i et samarbejde med andre ligesindede kolleger for på den måde lettere at kunne imødegå både hverdagens udfordringer, men også mere overordnet at styrke fagligheden i den interne kontrol og sikre optimale forudsætninger i mødet med den lovpligtige kvalitetskontrol.

Derfor har vi nu oprettet dette forum, hvor du kan tilmelde dig på nedenstående formular. Derefter vil du blive kontaktet af en medarbejder fra sekretariatet og blive sat i forbindelse med andre revisionsvirksomheder og godkendte revisorer, som står med lignende ønsker.

Tilmelding

*
*
*
*
*
*
*
Valg af samarbejdsform (vælg gerne flere)




*
*

RevisorForum


Se hvem der er interesseret i netværk i dit område