Skat, moms og afgifter

 

Viser 1 til 500 af totalt 1771 resultater

Sorter listen

Kontakt

  • Louise Egede Olesen

    Chefkonsulent

    2132 1838

Faglig viden om skat

I sektionen skat finder du informationer fra Skatteudvalget, herunder udtalelser og fortolkninger. FSR's høringssvar på skatte- og afgiftsområdet samt kommentarer, spørgsmål og fortolkningsbidrag fra FSR's dialog med skattemyndighederne.

Vores Skatteudvalg består af højt kvalificerede statsautoriserede og registrerede revisorer, der alle er eksperter i skatteret og som til dagligt arbejder med komplicerede skatteretlige problemstillinger.

FSRs Skatteudvalg afgiver mellem 40 og 60 høringssvar om året. Langt hovedparten sendes til Skatteministeriet eller til SKAT. Herudover sender udvalget også supplerende kommentarer til Folketingets Skatteudvalg, såfremt det skønnes nødvendigt. Du kan finde de høringssvar, der er sendt til Skatteministeriet og SKAT under høringssvar, mens kommentarerne til Folketinget, er at finde under Dialog med Skattemyndighederne.

Søger du efter konkrete afgørelser eller har du brug for et hurtigt overblik over ugens nyheder inden for skatteområdet, kan du som medlem af FSR, finde en kort oversigt med links til afgørelser, domme og både fremsatte og vedtagne lovforslag under Ugeresumé - Skatter og afgifter.

Under Information fra Skatteudvalget kan du finde relevant information, som er særskilt udarbejdet som led i Skatteudvalgets information til FSRs medlemmer.

Skatteudvalget er i løbende dialog med skattemyndighederne og udvalget deltager herudover i forskellige eksterne udvalg, herunder bl.a. Det Eksterne Kontaktudvalg under Skatteministeriet og Det Specielle Virksomhedskontaktudvalg – SKAT, der henhører under SKAT.