Det siger medlemmerne

Vi spørger løbende vores medlemmer om, hvad de siger til det nye forslag. Her kan du læse et af svarene.

Richard Biger Andersen, registreret revisor, Revision Randers, giver sine meninger om det nye forslag til kende. 

Hvad siger du til bestyrelsens forslag om, at indbragte revisionsfirmaer skal oplyse om dette på deres hjemmeside?
”Bestyrelsens forslag er rimeligt. Begrundelsen er, at oplysninger af denne art vil gøre revisormarkedet mere transparent. De virksomheder, der skal oplyse om indbringelse for nævnet på hjemmesiden etc., skal dog have mulighed for at fortælle, hvorfor de er indbragt - hvilken fejl der er årsagen.”

Hører du om eller oplever du revisorvirksomheder, som har ondt i kvaliteten, og hvis ja: Synes du, at det er rimeligt, at offentligheden skal have adgang til denne viden? 
”Ja, det hører jeg af og til om, og det er kun rimeligt, at dette skal offentliggøres. Andet kan være en "konkurrencefordel" i forhold til pris. Vi ved jo alle, at kvalitet og kvalitetssikring tager tid og derfor øger prisen på vore ydelser.”

Hvad tror du, at det vil betyde, hvis bestyrelsens forslag om oplysningspligt går igennem? 
”Det er væsentligt, at FSR - danske revisorer fremover arbejder for, at alle revisionsvirksomheder omfattes af pligten til offentlighed. Hvis virksomhederne får muligheden for at begrunde og forklare, tror jeg ikke, den "gode" virksomhed bliver ramt af forslaget. De, der ikke kan forklare sig, vil derimod sandsynligvis få et problem - men hvad gør det!”

Kontakt

 • Mette Conradsen

  Sekretær

  3369 1021
 • Jan Wie

  Kommunikationschef - interne medier og medlemmer

  3369 1028
  4193 3128