Månedens dilemma banner

FSR – danske revisorer præsenterer i løbende en serie cases med titlen ’Månedens dilemma’. Hensigten er at inddrage medlemmerne i en diskussion af aktuelle faglige problemstillinger. Disse diskussioner finder sted på foreningens LinkedIn profil. Alle medlemmer opfordres til at kommentere casen og følge med i den løbende diskussion. Debatten bliver samlet op i nyhedsbrevet og vil ikke blive kommenteret af foreningens fagkonsulenter undervejs.

Foruden kvalitetsdilemmaer har foreningen også bragt en række etiske dilemmaer. Læs eller genlæs de etiske dilemmaer.

 

Viser 1 til 7 af totalt 7 resultater

Sorter listen

Kontakt

 • Lars Kiertzner

  Chefkonsulent, statsautoriseret revisor, ph.d.

  Tirsdag til torsdag
 • Jan Wie

  Kommunikationschef - interne medier og medlemmer

  3369 1028
  4193 3128

FAKTABOKS

FSR – danske revisorer præsenterer en serie cases med titlen ’Månedens dilemma’. Hensigten er at inddrage medlemmerne i aktuelle faglige problemstillinger. Du opfordres derfor til at sætte et kryds i den svarmulighed, som du sandsynligvis ville vælge.

FAKTABOKS

FSR – danske revisorer har prioriteret en række kommunikationsaktiviteter med fokus på kvalitet i revisionen. Kvalitet er revisorbranchens adelsmærke og central for omdømme og legitimitet i forhold til politikere, embedsmænd og revisorernes kunder. Frem til SMV-forum i midten af januar bringer foreningen nyheder, faglige input, dilemmaer og endda et konkret værktøj, som kan styrke især små og mellemstore medlemsvirksomheder i arbejdet med kvalitet.