Erhvervsstyrelsen har brug for revisorernes hjælp til at forbedre digital løsning

Faglig nyhedI et forsøg på at forenkle den digitale indberetning af ’Ændre virksomhed’ på virk.dk har Erhvervsstyrelsen bedt FSR om hjælp til at finde 1-2 revisorer. Styrelsen vil gerne kigge en bruger over skulderen for at se, hvilke praktiske udfordringer, brugerne møder undervejs

Skat

Erhvervsstyrelsen ønsker hjælp fra et par revisorer, der praktisk arbejder med systemet og som kan være med til at påpege problemer/uhensigtsmæssigheder, og hvordan løsningen kan forbedres.

Virksomheder har i dag mulighed for at ændre en række oplysninger digitalt på virk.dk med adgang enten via NemID medarbejdersignatur eller NemID privat. Erhvervsstyrelsen ønsker at kigge på forenklingspotentialet i den digitale indberetningsløsning ’Ændre virksomhed’, og søger derfor input fra et par brugere til at identificere de dele af løsningen, der kan optimeres og gøres mindre bøvlet.

Erhvervsstyrelsen vil gerne sende en medarbejder ud for at kunne kigge en bruger over skulderen og se, hvilke problemer der kan opstå med den praktiske brug af systemet. Det vil derfor være en fordel, hvis I ligger i Københavnsområdet. Besøget påtænkes foretaget i juli måned. Varigheden vil afhænge af arten og mængden af input.

Har du eller en af dine kollegaer lyst til at hjælpe med at forbedre den digitale indberetning af ’Ændre virksomhed’, så kontakt Kasper Truelsen på 41933162 eller kbt@fsr.dk senest 10. juli