Accountancy Europe holder aktuel konference om FinCrime

Faglig nyhedAccountancy Europe inviterer europæiske revisorer til at deltage i en konference om bekæmpelse af bedrageri, korruption og hvidvask i den finansielle sektor. Deltag i konferencen og hør hvad der kan gøres for, at FinCrime bliver opdaget tidligere og mere effektivt.

VirksomhedsretDigitalisering

FSR – danske revisorer har fokus på digitalisering. Det vil vi også have fremover. Digitaliseringen rummer et hav af gode muligheder for erhvervslivet. Desværre bliver teknologien også anvendt til lyssky forretninger herunder bedrageri, korruption og hvidvask i den finansielle sektor. Truslen er mærkbar og aktuel. De seneste tal viser, at økonomisk kriminalitet koster samfundet ca. 120 milliarder euro årligt.

Accountancy Europe inviterer til konference om bekæmpelse af økonomisk kriminalitet i en digital tidsalder, og det er et aktuelt emne, som kan have interesse for medlemmer af FSR – danske revisorer.

Konferencen er en oplagt mulighed for vidensdeling. Det faglige udbytte fra konferencen vil blandt andet være indsigt i:

  • Hvordan kan god corporate governance mindske risikoen for korruption, bedrageri og hvidvask?
  • Hvordan kan politikere, investorer, regnskabsaflæggere og revisorer samarbejde bedre for at mindske disse risici?
  • Teknologi som effektivt værktøj i kampen mod finansiel kriminalitet.

Konferencen afholdes den 27. november 2018, Bruxelles, kl. 13:00-17:30.

Læs mere om konferencen her.