Hvordan Corona-situationen påvirker afholdelser på SR-Akademiet

MedlemsnyhedForåret er en travl tid på SR-Akademiet. Fra midt marts til midt juni afholder vi 5 ud af akademiets 7 trin samt Prøveeksamen og Mundtlig eksamenstræning. I forhold til situationen med Coronavirus, tager vi ingen chancer

Uddannelse

I tæt samarbejde med SR-Akademiudvalget arbejder vi på at sikre, at vores kandidater bliver trænet bedst muligt til de skriftlige eksaminer i august og den mundtlige eksamen i juni samtidig med, at vi hele tiden tager højde for situationen i Danmark. Konkret betyder det, at vi på nuværende tidspunkt arbejder på at udskyde dele af undervisningen her i foråret, alternativt udbyde noget af undervisningen i en anden form.

På nuværende tidspunkt har vi derfor valgt at udskyde Trin 3, skulle have været afholdt i uge 12. Vi arbejder på at finde en anden dato. Trinopgaverne fra trin 3 har vi valgt at udbyde som hjemmeopgaver. Selve Prøveeksamen er afholdt, og da opsamlingen på Prøveeksamen er online, kan dette gennemføres som planlagt. Mundtlig eksamenstræning i maj håber vi fortsat også at kunne gennemføre som planlagt.

Ved afholdelser på SR-Akademiet i foråret, vil vi selvfølgelig tage alle nødvendige forholdsregler.

Alle deltagere på SR-Akademiet bliver orienteret direkte når der er nyt om de forskellige afholdelser.

Kontakt

 • Louise Nellemann

  Faglig chef- revision, etik og kvalitet, statsautoriseret revisor

  4193 3161
 • Line Wøldike

  Chefkonsulent Cand.merc.HRM

  3369 1080
  4193 3180
 • Lisa Abel Christensen

  Uddannelseskonsulent Cand.Mag

  4193 3142