KURSER

Bred vifte af muligheder

Foreningen tilbyder en bred vifte af uddannelsesmuligheder - uanset om du er helt ny inden for revisionsbranchen eller har årelang erfaring i branchen. 

Obligatorisk efteruddannelse

Målet med alle vores kurser er, at styrkedine kompetencer og understøtte dit arbejde som revisor. Derfor er alle vores obligatoriske efteruddannelseskurser også på masterniveau.

Revisoreksamen

Revisoreksamen for kandidater der har afsluttet cand.merc.aud. eller anden lign. kandidatuddannelse og vil godkendes til at blive statsautoriseret revisor.

SR-Akademiet

SR-Akademiet er et læringsforløb, der leder dig fra afsluttet cand.merc.aud. frem til revisoreksamen.  

Revisorelevuddannelsen

En 2-årig revisoruddannelse hvor der, sammenlignet med den almene revisorelevuddannelse er højere faglighed og kvalitet.

Revisormedarbejderuddannelse

Uddannelse for dig, som har op til fem års erfaring. Her fokuserer vi på de arbejdsopgaver, som du møder i din dagligdag på kontoret.


Skal vi tale sammen?

Du er altid velkommen til at ringe til os på 3393 9191. Det gælder, uanset om du har spørgsmål til specifikke kurser eller har generelle spørgsmål til kompetenceudvikling. Læs mere om os.

Kursusnyheder i din indbakke?
Hvis du vil have information om vores efteruddannelse kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev der har fokus på henholdsvis skat, revision og regnskab. Nyhedsbrevet udkommer typisk den første onsdag i måneden. 

Tilmeld dig vores kursusnyheder her.

Er du uddannelsesansvarlig?Hvis du er uddannelsesansvarlig kan du abonnere på vores nyhedsbrev til uddannelsesansvarlige. Her får du overblik over nye kurser og aktiviteter omkring en uge før dine kollegaer.

Tilmeld dig vores kursusnyheder her.

Nyhedsbrevet til uddannelsesansvarlige udkommer typisk den sidste onsdag i måneden.  

 


Tilmeld dig efteruddannelse

Gå til Kursusplanlæggeren

 

Kontakt:

Tlf: 3393 9191
Mail: kursus@fsr.dk