KURSER

TIP: Du får et optimalt udbytte af Kursusplanlæggeren, hvis du anvender Google Chrome, Microsoft Edge eller Firefox browser

Har du problemer med at bestille kurser, er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os på kursus@fsr.dk


 

Bred vifte af muligheder

Foreningen tilbyder en bred vifte af uddannelsesmuligheder - uanset om du er helt ny inden for revisionsbranchen eller har årelang erfaring i branchen. 

Obligatorisk efteruddannelse 

Målet med alle vores kurser er, at styrkedine kompetencer og understøtte dit arbejde som revisor. Derfor er alle vores obligatoriske efteruddannelseskurser også på masterniveau.

Revisorkurser

Uddannelse for dig, som har op til fem års erfaring. Her fokuserer vi på de arbejdsopgaver, som du møder i din dagligdag på kontoret.

CaseWare-kurser

CaseWare-kurserne er for dig, der bruger CaseWare. Der er kurser der går tæt på henholdsvis CW*Regnskab og CW*Revision og kurser der stiller skarpt på funktioner og processer. 

 

Revisoreksamen 

Revisoreksamen for kandidater der har afsluttet cand.merc.aud. eller anden lign. kandidatuddannelse og vil godkendes til at blive statsautoriseret revisor.

SR-Akademiet

SR-Akademiet er et læringsforløb, der leder dig fra afsluttet cand.merc.aud. frem til revisoreksamen.  

Revisorelevuddannelsen

En 2-årig revisoruddannelse hvor der, sammenlignet med den almene revisorelevuddannelse er højere faglighed og kvalitet.

 


Skal vi tale sammen?

Du er altid velkommen til at ringe til os på 3393 9191. Det gælder, uanset om du har spørgsmål til specifikke kurser eller har generelle spørgsmål til kompetenceudvikling. Læs mere om os.

Kursusnyheder i din indbakke?
Hvis du vil have information om vores efteruddannelse kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev der har fokus på henholdsvis skat, revision og regnskab. Nyhedsbrevet udkommer typisk den første onsdag i måneden. 

Tilmeld dig vores kursusnyheder her.

Er du uddannelsesansvarlig?Hvis du er uddannelsesansvarlig kan du abonnere på vores nyhedsbrev til uddannelsesansvarlige. Her får du overblik over nye kurser og aktiviteter omkring en uge før dine kollegaer.

Tilmeld dig vores kursusnyheder her.

Nyhedsbrevet til uddannelsesansvarlige udkommer typisk den sidste onsdag i måneden.  

 

Kontakt:

Tlf: 3393 9191
Mail: kursus@fsr.dk

 


Tilmeld dig efteruddannelse

Gå til Kursusplanlæggeren

 

Problemer med tilmelding? 
Kontakt os på kursus@fsr.dk

TIP: Kursusplanlæggeren fungerer optimalt, når du anvender browserne Google Chrome, Firefox eller Microsoft Edge

Anvender du Microsofts ældre internet explorer, kan du opleve hastighedsproblemer.