SMV-Forum 2019


Start året med ny viden, faglig inspiration og 10 OE-timer!

På årets SMV-Forum*2019, har vi sat kvalitet og ny teknologi på dagsordenen. Vi kalder det kvalitech.

Vi har denne gang valgt at målrette konferencen, så der både er faglige "spor" og "spor" rettet mod selve revisorforretningen. Der er mulighed for at fordybe sig både fagligt og forretningsmæssigt og for at netværke og udveksle erfaringer på flere niveauer, så flere fra det enkelte revisorkontor kan få udbytte af at deltage.

Foreningens formand og Charlotte Jepsen åbner SMV-Forum med en præsentation af foreningens kommende treårige strategi, som har branchens kvalitet og omdømme som et af fire Must Win Battles, og hvor vi også vil præsentere  en særlig indsats fra foreningen i forhold til de revisorer, der opererer i SMV-segmentet.


Fokus på kvalitet

Vi har inviteret Erhvervsstyrelsen til at præsentere de seneste resultater fra kvalitetskontrollen og fortælle om, hvordan de bruger ny teknologi i kontrolarbejdet. Vi har bedt en førende branding- og kommunikationsekspert om at fortælle om betydningen af god kvalitet for revisorbranchens omdømme. Og vi vil præsentere en kontorrobot, som både kan skabe effektivitet og kvalitet i revisorforretningen.

Sideløbende hermed er der faglige indlæg om kvalitet i revisionen. Om hvordan man kan forbedre kvaliteten og samtidig lave mindre. Om nye værktøjer bl.a. til såkaldte årsagsanalyser. Og om nye muligheder og features i foreningens CaseWare-løsning.

Tidligere leder af Erhvervsstyrelsens kvalitetskontrol Martin Samuelsen vil deltage under hele SMV-Forum, og det er muligt at booke en en-til-en-samtale om konkrete kvalitetsspørgsmål.


OE-timer

Deltager du på SMV-Forum begge dage kan du få op til 10 OE-timer.  


Karnov Group  er medarrangør

Vi har Karnov Group som medarrangør og hovedsponsor på arrangementet og H.J. Hansen Vin sponsorerer arrangementet med en vinsmagning om aftenen den første dag.

 

 

 

 

 

 

Kontakt

  • Camilla Ackey Wolf

    Uddannelseskoordinator

    6115 0157

Kontakt:

Tlf: 3393 9191
Mail: kursus@fsr.dk