Up-to-date classic - 4 dage / 40 OE timer

Få styr på det sidste nye inden for dit fag. Vi samler op en gang om året med et aktuelt og relevant kursusforløb over fire dage på et højt fagligt niveau

UddannelseRegnskabRevisionSkat

På Up­-to­-date classic er du i selskab med dygtige undervisere og gode kollegaer i skønne rammer. I tæt dialog med underviserne sørger vi naturligvis for, at der er den tilstrækkelige variation i kursets indhold fra år til år. På dette års kursus får du:

  • En opdatering på seneste nyt inden for regnskab og revision i selskab med Steen Dahl og Niels Kristian Tordrup Nielsen, hvor du bliver opdateret på alle de aktuelle områder.
  • En ajourføring med skat, hvor Martin K. Jensen fokuserer på relevante overvejelser for SMV-revisoren og de faldgruber, du skal være opmærksom på.
  • Inspiration til, hvordan du bedst muligt delegerer opgaver. Marianne Svenningsen giver dig indsigt i metoder, modeller samt praktiske værktøjer, der sikrer at kvalitet og effektivitet går hånd i hånd ved delegering af opgaver inden for revisors kerneydelser.
  • Indsigt i de seneste erfaringer fra kvalitetskontrollen. Erhvervsstyrelsen gennemgår resultater fra de seneste kvalitetskontroller og dykker ned i de mest hyppige forbedringspunkter, der er blevet givet i forbindelse med den seneste kvalitetskontrol.

For at imødekomme, at dette kursus sikrer dig størst mulig aktualitet, har vi valgt først at fastsætte indholdet på kursets sidste dag senere.

Kurset giver 40 timers obligatorisk efteruddannelse - den endelige fordeling af timerne mellem revision, regnskab og skat bliver først fastlagt tættere på kursusdatoerne.

I dialogen med underviserne sørger vi naturligvis for, at der er den tilstrækkelige variation i kursets indhold fra år til år.

Kan bestilles med og uden overnatning.

Afholdelsessted og tilmelding:

Køge, den 28. - 31. oktober 2019 med overnatning

Køge, den 28. - 31. oktober 2019 uden overnatning

Vejlefjord, den 18. - 21. november 2019 med overnatning

Vejlefjord, den 18. - 21. november 2019 uden overnatning

Det siger deltagerne

”Har deltaget mange gange eller altid på Up-to-date og altid været tilfreds - denne gang MEGET tilfreds, hvorfor jeg generelt kun har ros”.

”Generelt var årets kursus det bedste jeg har været på - og jeg har fulgt Up2Date siden 2012”

”Alt i alt er min oplevelse med Up-to-date kurserne meget positiv - emnerne er relevante, programmet for 2017 var godt sat sammen og underviserne var kompetente!”

Kontakt:

Tlf: 3393 9191
Mail: kursus@fsr.dk

 


Tilmeld dig efteruddannelse

Gå til Kursusplanlæggeren