Økonomiprofessionel

Som medlem får du adgang til en række faglige fordele, som stiller dig stærkt på jobbet og giver dig mulighed for at udvide dit netværk - og bruge det aktivt.

Hvad indeholder medlemskabet?

Med et medlemskab af "Økonomiprofessionel" får du fri adgang til faglig viden, mulighed for at være med i en netværksgruppe og gode rabatter på kurser. Du får bl.a.:

  • Digitalt nyhedsbrev to gange om ugen og adgang til nyhedsbasen på FSR.dk
  • Adgang til faglige orienteringsartikler om revision, regnskab og skat
  • Særlige arrangementer - gode rabatter på kurser, RevisorDøgnet, medlemsmøder og opslagsværker
  • Rabat på JP Finans (elektronisk udgave)
  • Rabat på bøger o.l. (læs mere om det på FSR Viden)

Hvem kan blive medlem?

Du arbejder sandsynligvis uden for revisionsbranchen, men har nære relationer og interaktioner med branchen i dagligdagen samt en faglig interesse i revision, regnskab og skat. Du har derfor behov for nogle af de samme værktøjer og viden som revisor, men kan også være interesseret i sparring og viden inden for dit unikke felt. Du sidder måske i en stilling som CFO, økonomichef eller regnskabsansvarlig i en større eller mindre virksomhed.

Hvis du er registreret i Revireg, som aktiv revisor, kan du ikke blive omfattet af medlemskabet. Se i stedet "Godkendt Revisor".

Hvad koster det?

Det koster 2.700 kr. årligt (ekskl. moms) at være "Økonomiprofessionel" medlem af FSR - danske revisorer. Meld dig ind nu

Kontakt

 

Økonomiprofessionel

bliv medlem her