ASPIRI

Få 500 kroner i rabat per kursus hos ASPIRI som medlem af FSR Studerende og Cand.merc.aud-studerende.

Uddannelse

FSR - danske revisorer samarbejder med ASPIRI om billig og effektiv eksamenstræning. Samarbejdet gør det muligt for os at understøtte dig med højt kvalificeret og målrettet eksamensforberedende undervisning, der kan hjælpe dig med at komme effektivt gennem studiet med gode slutresultater.

 

Du kan som Cand.merc.aud.-studerende drage fordel af dette samarbejde, hvis du er melder dig ind hos FSR Studerende. Du får nemlig rabat på 500 kroner per kursus hos ASPIRI. Det gælder, uanset om du modtager SU eller ej. Så med et enkelt ASPIRI-kursus er dit kontingent med andre ord betalt.

For at få koden, skal du skrive en mail til Gitte Jensen på gje@fsr.dk, hvorefter du modtager en mail med en eller flere engangsrabatkoder, alt efter hvor mange eksamensforberedende kurser du ønsker at deltage i.

Bliv eksamensklar med ASPIRI
I forbindelse med, at eksamensperioden snart står for døren, tilbyder ASPIRI kurser til dig, der vil have en gennemgang af hele pensum for at føle sig mere sikker til den endelige eksamen samt opnå en højere karakter.

Har du spørgsmålet til indholdet af de forskellige kurser eller spørgsmål generelt så kontakt FSR Studerende ansvarlig - Isabella Beck Jørgensen på mailadressen ibj@fsr.dk.

Læs mere om kurserne på Aspiris hjemmeside