ASPIRI

Få 500 kroner i rabat pr. kursus hos ASPIRI som medlem af FSR Studerende og cand.merc.aud.-studerende.

Uddannelse

FSR - danske revisorer samarbejder med ASPIRI om billig og effektiv eksamenstræning. Samarbejdet gør det muligt for os at understøtte dig med højt kvalificeret og målrettet eksamensforberedende undervisning, der kan hjælpe dig med at komme effektivt gennem studiet med gode slutresultater.

 

Du kan som cand.merc.aud.-studerende drage fordel af dette samarbejde, hvis du melder dig ind hos FSR Studerende. Du får nemlig rabat på 500 kroner pr. kursus hos ASPIRI. Det gælder, uanset om du modtager SU eller ej. Så med et enkelt ASPIRI-kursus er dit kontingent med andre ord betalt.

For at få rabatten skal du skrive en mail til Gitte Jensen på gje@fsr.dk, hvorefter du modtager en mail med en eller flere engangsrabatkoder, alt efter hvor mange eksamensforberedende kurser du ønsker at deltage i.

Bliv eksamensklar med ASPIRI
ASPIRI tilbyder kurser til dig, der vil have en gennemgang af hele pensum for at føle sig mere sikker til den endelige eksamen samt opnå en højere karakter.

Har du spørgsmålet til indholdet af de forskellige kurser eller spørgsmål generelt, så kontakt FSR Studerende-ansvarlig Amalie Hermansen på ahe@fsr.dk.

Læs mere om kurserne på ASPIRI's hjemmeside

Kontakt

Kursuskalender

ASPIRI tilbyder eksamensforberedende kurser til cand.merc.aud.-studerende inden for fagene:

- Skatteret 1 & 2

- Regnskab 1 & 2

- Revision 1 & 2

- Erhvervsret 1 & 2

- Selskabsskatteret

- Momsret

Se datoer for kurser i ASPIRI's kursuskalender