Mentorordning

Få sparring med en erfaren revisor

Går du og overvejer hvilken vej du skal gå karrieremæssigt, men ikke rigtig ved hvor du hører til? Eller hvordan du skal positionere dig enten over for din nuværende arbejdsgiver eller fremtidige arbejdsgiver? Få en unik mulighed for at sparre med en frivillig mentor fra et af landets revisionshuse.

Mentorforløbet strækker sig over 4 møder af ca. 1,5 times varighed, fordelt over 8-12 måneder (fx et møde i kvartalet). Er der behov for flere møder, er det noget som mentor og mentee aftaler indbyrdes. Alle forløb begynder med et afklaringsmøde, hvor mentor og mentee forventningsafstemmer forløbet, aftaler hvornår møderne skal ligge, og vigtigst af alt, fornemmer om der er en god kemi.

Der er nødvendigvis ikke tale om fysiske møder, der er mulighed for eventuelt at tage møderne over Skype. Men vi anbefaler dog, at der også er fysiske møder iblandt, da man får en bedre fornemmelse af hinanden og den situation, man som mentee er i.

Inden forløbets start, vil der være en tre-timers workshop for alle mentorerne, hvor vi gennemgår forløbet og forventningsafstemmer rollerne.

FSR Studerende vil stå til rådighed igennem hele forløbet, men mentor og mentee styrer deres forløb selv.