Medlemsvirksomheder hos FSR - danske revisorer får gode fordele hos Collectia, der er en IT-virksomhed med speciale i inddrivelse. Har du selv eller dine kunder brug for en hjælpende hånd til inddrivelse af tilgodehavender, kan Collectia være løsningen.

Collectia er en kombineret IT og inkassovirksomhed med over 21 års erfaring og speciale i inddrivelse. Nu tilbyder Collectia deres service til medlemsvirksomheder hos FSR- danske revisorer og dine kunder.

Collectia baserer deres inddrivelse på brugen af kunstig intelligens, big data, personlig dialog samt de nyeste digitale betalingsløsninger, der tilsammen er med til at differentiere inddrivelsesforløb, effektivisere og sætte fart i inddrivelsen af ubetalte regninger.

Som revisor kan det være oplagt at rådgive dine kunder om effektive inddrivelsesmuligheder af tilgodehavender. Ved at have Collectia med i din rådgivningsværktøjskasse, kan du som virksomhedernes foretrukne rådgiver vise, at du er med helt fremme indenfor en branche, der er i rivende digital udvikling.

Collectia tilbyder håndtering af:     

* Rykkerservice
* Inkassoservice
* Administration af betalingsaftaler
* Kreditopslag
* Retslig behandling
* Overvågning af kunder

Som ved enhver erhvervsserviceydelse skal du som revisor sikre dig, at din uafhængighed ikke er truet ved udførsel af opgaver omfattet af revisorlovens § 1, stk. 2, hvis du bistår dine kunder i eksempelvis deres debitoropfølgning og hjælper dem aktivt med at inddrive deres udeståender.

Collectia har en egenudviklet inkassoscore, der på hver enkelt kunde bruges til at beregne sandsynligheden for betaling. Scoren er kombineret med Collectias kunstigt intelligente robot ”CAI” som ifølge Collectia gør, at de kan forudse det bedst mulige inddrivelsesforløb for den enkelte kunde.

Udover Collectias digitale løsninger, personlig dialog, smarte betalingsløsninger samt brugen af kunstig intelligens får FSR – danske revisorers medlemsvirksomheder og deres kunder adgang til en brugervenlig kundeweb, der gør det nemt og overskueligt at benytte Collectia. Endvidere anbefaler Collectia at brugerne downloader deres APP, hvor man kan få det fulde overblik over sager og inddrivelse, når man er på farten.

Som medlemsvirksomhed i FSR -danske revisorer kan du selv opnå - eller du kan tilbyde dine kunder:

* Rabat på CollectiaPlus årsløsning

* Oprettelse af ubegrænset antal sager

* Fast medarbejderteam i supporten

Og meget mere.

Her kan du læse de fulde medlemsfordele og få linket der giver direkte adgang til medlemsfordelene (forbeholdt medlemsvirksomheder, benyt personligt medlemslogin)

 

Collectia er et autoriseret inkassobureau under tilsyn af Rigspolitiet

Medlemsvirksomheder kan opnå medlemsfordelen
Medlemsvirksomheder; en statsautoriseret revisionsvirksomhed, en registreret revisionsvirksomhed eller en godkendt revisionsvirksomhed som er medlem af FSR – danske revisorer, kan opnå rabat på abonnement og øvrige medlemsfordele hos Collectia til sig selv eller sin kunde.

Vil du vide mere:

Ring til Lucas eller Nicklas på telefon 77 30 13 62 eller send en mail på 17@collectia.dk, hvis du har spørgsmål til Collectias service, processen eller andet. 

 

 

Lucas la Cour Valentin, Junior Account Manager

 

 

 


Nicklas Nielsen, Junior Account Manager

 

Her kan du læse mere om Collectia

 

 

Kontakt

 • Gitte Jensen

  Medlemskoordinator

  4193 3133
 • Sara Sayk

  SMV-chef, registreret revisor, cand.merc.aud.

  3369 1029
  4193 3129

Bliv medlem

Som medlem bliver du en del af et stærkt fagligt fællesskab - og får del i de mange medlemsfordele.

Læs mere her

Brug Revisorernes Hus som dit Pitstop i København.
        Læs mere her