Medlemsvirksomheder hos FSR - danske revisorer får rabat på etableringsgebyret og rabat på renten hos Flex Funding

SMVFinansiering

Flex Funding er en anerkendt crowdlendingplatform i Danmark, hvor små og mellemstore danske virksomheder kan låne penge direkte af private og professionelle långivere. 

Rabat på etableringsgebyr
20 procent rabat på etableringsgebyret på et erhvervslån igennem Flex Funding. Det tilbyder Flex Funding til dine kunder - eller dig selv, som medlemsvirksomhed hos FSR - danske revisorer. 

Læs mere her [kun for medlemsvirksomheder - brug dit personlige log in som godkendt revisor i en medlemsvirksomhed]

Rabat på renten
Hvis du som medlemsvirksomheder hos FSR - danske revisorer udfylder låneansøgningen på vegne af din kunde, kan din kunde opnå en rabat på renten.

Læs mere her [kun for medlemsvirksomheder - brug dit personlige log in som godkendt revisor i en medlemsvirksomhed]

Crowdlending - helt overordnet:
Crowdlending – eller lånebaseret crowdfunding - fungerer overordnet ligesom at låne i banken og er et alternativ til bankernes klassiske erhvervslån. Selvstændige erhvervsdrivende og selskaber kan crowdfunde ved at låne penge hos forskellige personer og virksomheder. Læs mere om crowdfunding på SMV-portalen her 

Hvorfor skal jeg rådgive om crowdlending?

Kilden til evige spørgsmål fra virksomhederne er finansieringsmuligheder og den seneste survey fra FSR – danske revisorer viser, at det fortsat kan være vanskeligt at få lån i banken. 

Et fuldt gyldigt alternativ – eller supplement til et banklån – er crowdlending. Det er vigtigt, at du som SMV-revisor kan vise flaget som kompetent og relevant rådgiver og pege på finansieringsmuligheder for dine kunder. Udover at få en kunde der er tilfreds med din rådgivning, kan det give mulighed for at hjælpe med udarbejdelsen af de dokumenter, der skal udarbejdes i forbindelse med låneansøgningen. 

Crowdlending - sådan virker det:
I stedet for at låne pengene i en bank opretter virksomheden en låneansøgning på en crowdfundingplatform. Virksomhed bliver kreditvurderet af crowdfundingplatformen, og ud fra det vil de opstille en risikovurdering og fastsætte en rente for det ønskede lån. Herefter offentliggøres lånet på platformen og potentielle långivere kan vælge at funde lånet. Alle lånene fra de forskellige långivere puljes sammen, og virksomheden modtager et samlet lån via crowdfundingplatformen, der tager sig af alt det administrative med gældsbrev, udbetaling, opkrævninger og lignende. Læs mere om crowdlending på SMV-portalen her 

Kontakt
Har du nogle generelle spørgsmål til Flex Funding eller vil du gerne høre mere om Flex Funding bedes du kontakte 

* Jacob Rasmussen, Kreditchef

* Torben Bruun, Kommerciel direktør og partner 

 


Torben Bruun, Kommerciel direktør og partner

* Henrik Vad, Adm. direktør i Flex Funding

på tlf. 7060 5200 eller på info@flexfunding.com

 

 

Henrik Vad, stifter og adm. direktør

 

 

Kontakt

 • Gitte Jensen

  Medlemskoordinator

  4193 3133
 • Sara Sayk

  SMV-chef, registreret revisor, cand.merc.aud.

  3369 1029
  4193 3129

Værktøjsportalen

 Værktøjsportalen Revisors værktøjer online

Værktøjsportalen er din genvej til fagligt opdaterede skabeloner, paradigmer og tjeklister. Se de mange værktøjer her eller kontakt Forretningsansvarlig Celina Bach-Møller på cbm@fsr.dk og hør hvordan du kommer i gang.

Afstemning

Hvad er de største udfordringer for revisorbranchen om fem år?