Skab værdifuld indsigt i din kundes forretning med Karnov Business Optimiser - et dialogbaseret og visuelt rådgivningsværktøj.

DigitaliseringSMV

Karnov Business Optimiser (KBO) stiller skarpt på din kundes økonomi og fremtidsmuligheder. KBO er et digitalt værktøj der via dine kunders regnskabsdata kan udarbejde en nøgletalsanalyse, foretage budgetop-følgning og simulere forskellige økonomiske scenarier. 

Få KBO gratis frem til 1. juli 2020, så du kan hjælpe dine kunder med at få styr på likviditeten og fremtidsscenarierne og efterfølgende har du mulighed for at købe 12 måneder frem med 25 procent rabat på abonnementet.

Med fokus på likviditeten kan du sammen med din kunde i simuleringsmodulet teste forskellige scenarier for den kommende periode. Modulet er hurtigt at bruge, der indtastet blot nogle målsætninger og så kan effekten aflæses i letforståelige grafer. Det betyder, at I kan skrue på tiltag, der optimerer virksomhedens drifts- eller arbejdskapital.

Som CaseWare-kunde kan du gratis få integration til KBO frem til 1. juli 2020 og efterfølgende har du mulighed for at købe 12 måneder frem med 25 procent rabat på abonnementet.

Medlemmer af FSR - danske revisorer kan få medlemsfordele
Som medlem af FSR – danske revisorer kan du få gode fordele hos Karnov vedrørende KBO’en.

Her kan du læse de fulde medlemsfordele og få linket der giver direkte adgang til medlemsfordelene (forbeholdt medlemsvirksomheder og aktive godkendte revisorer, benyt personligt medlemslogin)

Medlemsvirksomheder, der kan opnå fordele hos Karnov, er en statsautoriseret revisionsvirksomhed, en registreret revisionsvirksomhed eller en godkendt revisionsvirksomhed som er medlem af FSR – danske revisorer, der kan opnå fordele hos Karnov. 

Medlemmer der kan opnå fordele hos Karnov er et personligt medlem der er registreret som aktiv statsautoriseret eller registreret revisor.

Kontakt 
Har du nogen generelle spørgsmål til Karnovs KBO, eller vil du gerne høre mere om KBO, bedes du kontakte Karnov Group kundeservice på telefon 33 74 07 00 eller e-mail kundeservice@karnovgroup.dk 

Er du CaseWare kunde og ønsker adgang til integrationen til KBO, bedes du kontakte vores salgssupport på 7022 1350 eller e-mail salg@fsr.dk, så koordinerer vi ved Karnov.

Kontakt

 • Sara Sayk

  SMV-chef, registreret revisor, cand.merc.aud.

  3369 1029
  4193 3129
 • Celina Bach-Møller

  Forretningschef

  3369 1063

Bliv medlem

Som medlem bliver du en del af et stærkt fagligt fællesskab - og får del i de mange medlemsfordele.

Læs mere her