Med Lasso X kan du som medlemsvirksomhed hos FSR – danske revisorer få nem adgang til CVR-data, tingbøger med videre, der gør dit arbejde lidt mere effektivt.

SMVRevision

Lasso X laver markedsdataprodukter baseret på offentlige data og har blandt andet udviklet en særlig løsning til revisorbranchen. Du kan bruge Lasso X til at hente data til dit revisionsbevis – enkeltvis eller planlagt på balancedagen - og dermed spare tid og effektivisere dit arbejde.

Som revisionsvirksomhed og medlem af FSR – danske revisorer står Lasso X til rådighed i forhold til onboarding og løbende support. 

Massekørsel af rapporter samt enkelt-opslag

Køb af Lasso for Revision inkl. massekørsel af tinglysningsrapporter giver dig som medlemsvirksomheder hos FSR – danske revisorer adgang til løsningen. Med få klik kan du hente og gemme præcis de oplysninger, du som revisor er forpligtet til at indhente på dine kunder som dokumentation til revisionsbeviset fra CVR, Det Offentlige Ejerregister samt Domstolens Tinglysning (personbogen, bilbogen, andelsboligbogen og tingbogen over fast ejendom). 

Opnå tidsbesparelse ved køb af Lasso for Revision inkl. massekørsel, og få muligheden for at hente revisionsrapporter automatisk og på et præcist og relevant tidspunkt for netop din arbejdsproces. 
Som medlemsvirksomhed i FSR -danske revisorer kan du opnå gode medlemsfordele

Lasso X giver gode rabatter på abonnementsbetalingen til medlemsvirksomheder hos FSR - danske revisorer. 
Her  kan du læse de fulde medlemsfordele og få oplysningerne der giver adgang til medlemsfordelene (forbeholdt medlemsvirksomheder, benyt personligt medlemslogin)
Kontakt

Har du nogle generelle spørgsmål til Lasso X, eller vil du gerne høre mere om Lasso X, bedes du kontakte Gustav Wolter eller Anton Petersen eller ringe på tlf. 71 747 812.

Gustav Wolter, Operations Manager 
e-mail: gw@lassox.com

 

 Anton Petersen, Key Account Manager 
e-mail: anp@lassox.com 

  

Her kan du læse mere om Lasso X 

 

Kontakt

 • Sara Sayk

  SMV-chef, registreret revisor, cand.merc.aud.

  3369 1029
  4193 3129
 • Gitte Jensen

  Medlemskoordinator

  4193 3133

Bliv medlem

Som medlem bliver du en del af et stærkt fagligt fællesskab - og får del i de mange medlemsfordele.

Læs mere her